100 nieuwe stations van ZES tot elektrische auto's

nieuw station van pit tot elektrische auto's
Foto: Hibya

Zorlu Energy Solutions (ZES), een van de grootste investeringen van Zorlu Energy om nieuwe generatie technologieën te realiseren, levert vandaag diensten in 266 steden met 100 nieuwe stations geopend op 56 locaties. Met het vieren van het tweede jaar bereikte het marktaandeel van ZES 40 procent met de laatste investeringen.


Sinan Ak, CEO van Zorlu Energy: "Aangezien Zorlu Energy, met de introductie van de elektrische auto voor huishoudelijk gebruik, de interesse in elektrische auto's is toegenomen, blijven we werken aan het versnellen van deze beweging in ons land met ons ZES-merk, en we streven ernaar het hele land zo snel mogelijk te bereiken." zei.

Zorlu Energy, dat snel op weg is om 'het energiebedrijf van de toekomst' te worden met de nieuwe generatie technologieën die het heeft gelanceerd, blijft laadstations openen in ons land om bij te dragen aan de verspreiding van elektrische auto's met het ZES-merk dat het in 2018 heeft opgericht. Met de laatste investeringen zijn er ZES oplaadpunten voor elektrische auto's in 56 steden, met in totaal 266 locaties en 455 stopcontacten.

Terwijl ZES een laadstation oprichtte in 17 nieuwe steden, installeerde het de eerste openbare oplaadpunten voor elektrische voertuigen in Amasya, Bartın, Bingöl, Burdur, Kahramanmaraş, Kilis, Niğde en Şanlıurfa.

Sinan Ak, CEO van Zorlu Energy: “Tegenwoordig spelen elektrische voertuigen een belangrijke rol bij de overgang van de wereld naar duurzame en hernieuwbare energieproductie. Terwijl er elke dag innovaties plaatsvinden in de markt van elektrische voertuigen, volgen we als Zorlu Energy deze ontwikkelingen op de voet. Hoewel de belangstelling voor dit probleem is toegenomen met de introductie van de elektrische auto voor huishoudelijk gebruik in ons land, blijven we werken aan het versnellen van de beweging van elektrische auto's in ons land met ons merk ZES, dat we het tweede jaar vieren. Met de laatste investeringen bereikten we een marktaandeel van 40 procent. Vandaag willen we het hele land in korte tijd bestrijken en de reizen van eigenaren van elektrische auto's begeleiden met 56 stopcontacten op 266 locaties in 455 steden. '

Hibya News Agencybabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen