Het bezitten van een nieuwe KIA is eenvoudiger

groupe renault omzet miljard miljard euro in de eerste helft van het jaar
groupe renault omzet miljard miljard euro in de eerste helft van het jaar

KIA, het merk van Çelik Motor, een van de bedrijven van de Anadolu Group, faciliteert het leven van degenen die een nieuwe auto of lichte bedrijfswagen willen kopen met de "KIA Online Dealer" -service tijdens de Covid-19-epidemie.


KIA-merk auto-eigenaar die wil worden, hij wil dat Turkije in het algemeen via kia.com.t het proces van KIA-voertuigen kan starten waarin u in overleg met de handel een paar stappen wilt laten zien.

KIA zet haar digitale diensten aan haar klanten voort zonder te vertragen tijdens de Covid-19-epidemie. KIA, dat de afgelopen maanden de service "Videogesprek" heeft gelanceerd, biedt de mogelijkheid om een ​​KIA-dealer online te starten met zijn smartphones of computers, door de mogelijkheid te bieden om de gewenste KIA-dealer te bezoeken op zijn smartphones of computers, met de toepassing "Online Dealer", die een voortzetting is van deze service. .

Bezoekers die gedetailleerde informatie over hun voorkeursmodel verkrijgen bij geautoriseerde KIA-dealers, kunnen de prijsonderhandeling van het voertuig dat ze leuk vinden online uitvoeren en ook het bestelformulier online invullen. Het voertuig, dat geliefd is bij de consument, wordt geleverd door een door KIA geautoriseerde verkoper door het nemen van alle hygiënemaatregelen, door het ondertekenen van het bestelformulier op het moment van de klantwensen.

Door de behoeften van haar klanten te analyseren en door te gaan met hun inspanningen om hun leven gemakkelijker te maken, versnelt KIA zijn digitale processen met zijn "Online Dealer" -service.

Net als uw KIA nu, betaal na 3 maanden, uw auto aan uw deur

KIA zet haar campagne voort, die in juli een uitgestelde betalingsmogelijkheid van 3 maanden biedt voor degenen die een auto willen bezitten. Degenen die in het kader van de campagne een nieuw voertuig willen bezitten, waaronder de populaire modellen van KIA, kunnen na drie maanden profiteren van de betaling.

Hibya News Agency


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen