Door UZMAR uitgevoerde oefening in Aliağa Nemrut Bay SOCAR Terminal

uzmar aliaga nemrut hield een oefening op de donkere socarterminal
uzmar aliaga nemrut hield een oefening op de donkere socarterminal

SOCAR Terminal, gelegen in Aliağa Nemrut Bay, voerde de oefening voor noodhulp bij vervuiling in de zomer uit onder coördinatie van UZMAR Shipping, de bevoegde organisatie.


Verontreiniging veroorzaakt door het scenario; Het werd onder controle gehouden met behulp van de slagboom en andere hulpapparatuur die stilstaat op de terminal. Inzamelings- en opslagprocessen werden uitgevoerd door middel van zeevoertuigen, schrapers en opslagtanks en het ingezamelde afval werd naar de erkende afvalontvangstinstallaties gestuurd.

De oefening werd in ongeveer 2 uur voltooid onder de operationele leiding van UZMAR- en SOCAR-terminalfunctionarissen. Met deze oefening werd opnieuw vastgesteld dat de samenwerking, communicatie en coördinatie tussen UZMAR en SOCAR Terminal zeer goed is en voorbereid is op de vervuiling die zich in de terminal kan voordoen.

JavaScript is vereist voor deze diashow.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen