Turkije statistisch instituut om IT-personeelscontract te sluiten 7

kalkoen statistisch bureau contract moet worden gedaan berekenen personeel geleerde
kalkoen statistisch bureau contract moet worden gedaan berekenen personeel geleerde

Turkije Statistisch Instituut voor Digitale Transformatie en Projecten, Afdeling Informatietechnologie en de software onder Afdeling die fulltime zal worden ingezet, Besluit nr. 375 op basis van het Besluit van het aanvullende artikel 6 van 31/12/2008, gedateerd en 27097 genummerd Overeenkomstig het achtste artikel van de in de krant gepubliceerde "Regeling inzake beginselen en procedures betreffende de tewerkstelling van gecontracteerd informatiepersoneel in grootschalige rekeneenheden van openbare instellingen en organisaties", zullen 8 (zeven) gecontracteerd informatiepersoneel worden gerekruteerd.


Het Turks Instituut voor de statistiek bij de selectie van kandidaten voor het mondeling examen wordt uitgevoerd door het voorzitterschap; Het 2018 of 2019 Public Personnel Selection Examination (KPSS) P3-score en een examen voor beoordeling van het vreemde taalniveau (YDS / e - YDS) geldig in het Engels of gelijkwaardige examens in vreemde talen die door de Higher Education Council in deze taal worden geaccepteerd, zullen gebaseerd zijn op. (Examendocumenten in vreemde talen zijn 5 jaar geldig, tenzij de geldigheidsduur op het document is vermeld.) Kandidaten kunnen slechts voor één van de aangekondigde posities solliciteren.

website toepassingen, Turkije Statistics Authority http://www.tuik.gov.tr adres gevonden Functie Request Form volledig is en correcte manier na het vullen samen met andere documenten uiterlijk 10/08/2020 dag van het einde van overuren om (18:00) tot Quarter Turkije Statistieken overheidsbureau Necatibey Caddesi No: 114 06420 Ministerie Çankaya / ANKARA vinden op Turkije Instelling Statistiek, om aan de afdeling personeelszaken of de in de aanvraagtermijn vermelde adres zal worden gemaakt door te mailen worden ingediend. Sollicitaties die na deze datum komen vanwege vertragingen in de post en andere redenen, en degenen die ontbrekende documenten of niet-ondertekende sollicitatieformulieren indienen, worden niet beoordeeld.

Voor details van advertentie KLIK HIER


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen