Geautoriseerde Union Transport Officer-You werd in TÜRASAŞ

Geautoriseerde Union Transport Officer-You werd in TÜRASAŞ
Foto: Transport Officer-Sen

Transport Officer-Sen, die al 9 jaar de algemene geautoriseerde vakbond is in de transportdienst, werd de geautoriseerde vakbond in TÜRASAŞ, die werd opgericht door TCDD, door TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ en TÜDEMSAŞ op te nemen.


TCDD, die van haar dochterondernemingen in Sakarya, Turkije Wagon Industries Inc. (TÜVASAŞ), in Eskisehir, Turkije locomotief en motorindustrie Inc. (De aannemer) en Turkey Railway Machines in Sivas Industries Inc. (TÜDEMSAŞ) Turkey Rail als een staatseconomische onderneming door System Utilities Industry Corporation (TÜRASAŞ) te combineren, terwijl de opgerichte en de algemene directie van het presidentieel decreet Mustafa Copywriter werd aangesteld.

In termen van het totale aantal leden in de drie aan TCDD gelieerde bedrijven die TÜRASAŞ vormen, werd Transport Officer-Sen de geautoriseerde vakbond in TÜRASAŞ met het hoogste aantal leden.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen