Schriftelijke examenaankondiging voor assistent-machinistpersoneel van TCDD Tasimacilik

Schriftelijke examenaankondiging voor assistent-monteurs van tcdd transport
Schriftelijke examenaankondiging voor assistent-monteurs van tcdd transport

Hoofdkantoor TCDD Transport Inc., nr. 399, besluit onder voorbehoud van contractmachinist (assistent-ingenieur) functie van de Republiek Turkije Staatsspoorwegvervoer, naamloze vennootschap die in dienst zal treden bij het directoraat-generaal Contractmachinist Onderzoeks- en benoemingsregeling en gedekt in aanmerking komend voor het schriftelijke examen dat zal worden gehouden lijst van kandidaten examenaankondiging Het staat hieronder vermeld.


Voor de kandidatenlijst en de toegang tot het examen om het examen af ​​te leggen KLIK HIER

EXAMENREGELS

 • PROVINCIE: ANKARA
 • EXAMENPLAATS: TCDD Ankara Railway Training and Exam Center Directorate
 • ADRES: TCDD 2. Regiokantoor Behiçbey-voorzieningen - Yenimahalle / ANKARA aan Anadolu Boulevard
  TEL NR: (0312) 520 8409
 • EXAMENDATUM: 08 AUGUSTUS 2020 zaterdag
 • ONDERZOEK STARTTIJD EN DUUR: 14: 00 75 min.

WAT U MOET NEMEN BIJ HET EXAMEN

 1. Kandidaten komen binnen met een officieel identiteitsbewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) met een foto en een Turks identiteitsnummer.
 2. Het is de kandidaten ten strengste verboden de onderzoeksruimten te betreden met enig ander eten en drinken dan water in een doorzichtige fles.
 3. Kandidaten die het examen afleggen, brengen hun eigen zachte potlood, gum en puntenslijper mee. Aangezien potlood, gum en puntenslijper niet worden uitgedeeld, moeten kandidaten vóór het examen in deze behoeften voorzien.
 4. Kandidaten die het examen zullen afleggen, zullen de test afleggen met een masker in overeenstemming met de coronavirusmaatregelen en koortsmetingen zullen worden gedaan bij de ingang van het gebouw.

BELANGRIJKE MEDEDELINGEN OVER HET EXAMEN

 1. Mobiele telefoon, allerlei elektronische / mechanische apparaten en piepers, radio's, camera's etc. met voertuig; zakcomputer, draadloze bluetooth headset etc. met apparaten met allerlei computerfuncties; draft papers, notebooks, boeken, dictaten, woordenboeken, tijdschriften, kranten, etc. publicaties en rekenmachine etc. Er moet voor worden gezorgd dat het examen niet met de voertuigen wordt afgelegd. Kandidaten die met deze tellingen naar het examen komen, kunnen het examen alleen afleggen als ze de items in de tas en in een gesloten positie bewaren. Anders worden deze kandidaten zonder waarschuwing door de voorzitter van de examenzaal opgenomen in het zaalexamenrapport en wordt het examen als ongeldig beschouwd.
 2. Na aanvang van het tentamen wordt de kandidaat die om welke reden dan ook de hal verlaat (toiletbehoefte etc.) niet meer meegenomen naar het tentamen.
 3. Kandidaten moeten één (1) uur voor het examen aanwezig zijn op de examenlocatie.


babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen