TCDD İzmir Port Oefening door vervuiling bij noodsituaties op zee

tcdd izmir haven mariene vervuiling reactie op noodsituaties
tcdd izmir haven mariene vervuiling reactie op noodsituaties

UZMAR, dat een noodhulpdienst biedt voor verontreiniging van de zee door uitrusting en personeel in te zetten in de TCDD İzmir Port; TCDD heeft in de haven van Izmir een noodhulpprogramma voor mariene verontreiniging gehouden.


De oefening werd uitgevoerd in coördinatie met het UZMAR-team en Serdar GÖRÜR, Izmir Port Operation Manager, TCDD.

Het UZMAR-team, dat actie ondernam met de scenario-uitslag, deed de nodige ontdekkingen met de boten en het scenario werd vervuild door de barrières op de pier in zee te leggen. Aan de andere kant mobiliseerde TCDD alle relevante afdelingen, met name de Izmir Port Environmental Unit, en zorgde voor de nodige logistieke, beveiligings- en andere ondersteunende activiteiten. Vervolgens werd de fase van het inzamelen van vervuiling gestart en werden skimmer / schrapers opgestart en werd de van het zeeoppervlak verzamelde vervuiling overgebracht naar drijvende opslagtanks. Het afval dat werd overgebracht naar de drijvende opslagtanks werd verzonden naar vergunde afvalontvangstvoorzieningen met de mogelijkheden en mogelijkheden van de TCDD İzmir Port en de aanvraag werd beëindigd.

Met deze oefening werd gezien dat de samenwerking, communicatie en coördinatie tussen UZMAR en TCDD İzmir Port zeer goed is en voorbereid op de lekkages die zich in de haven kunnen voordoen.

JavaScript is vereist voor deze diashow.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen