Vluchten met Rusland beginnen met de maatregelen van Kovid -19

Vluchten met Rusland beginnen met Kovid-maatregelen
Foto: Pixabay

Minister van Transport en Infrastructuur Karaismailoğlu verklaarde dat de vluchten met Rusland vanaf 1 augustus 2020 zullen worden gelanceerd met een reeks te nemen maatregelen en dat er eerst vluchten zullen worden gemaakt vanuit Moskou, Sint-Petersburg, Rostov aan de Don tussen Ankara en Istanbul. Karaismailoğlu heeft aangekondigd dat vluchten van Rusland naar vakantieregio's zullen worden gemaakt vanaf 10 augustus 2020 en zullen plaatsvinden met de luchthavens Antalya, Bodrum en Dalaman.


Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu verklaarde dat er een reeks onderhandelingen is gevoerd met het Ministerie van Transport van de Russische Federatie als onderdeel van de stappen die zijn ondernomen met het begin van de normalisatieperiode tijdens de New Type Coronal Virus (Kovid-19) -epidemie, en dat er besluiten zijn genomen om vluchten te starten op 24 juli 2020. internationale vluchten van de Russische Federatie in het kader van gesprekken tussen de twee landen 1 augustus 2020 Datum Karaismailoğlu met uitleg over het besluit om te openen als de eerste fase in de Russische Federatie, Moskou, Sint-Petersburg, van Turkije naar Rostov aan de Don en om ervoor te zorgen dat de tijd tussen Ankara en Istanbul gemeld. Karaismailoğlu, terwijl de resorts en luchthavens van Turkije met vluchten door Rusland uitleggen dat dat begon op 10 augustus 2020, "de Russische Federatie, Moskou, Sint-Petersburg, Rostov aan de Don en vanuit Turkije, Antalya, tussen Bodrum en Dalaman ook lijnvluchten en chartervluchten Hij begint op 10 augustus. '

Ministers Karaismailoğlu het begin van vluchten tussen Turkije en Rusland en merkten op dat de langverwachte verwachting van beide landen om een ​​reeks vluchten te voorkomen zou worden gelanceerd voor Kovid-19.

"We verhogen het aantal landen met vluchtovereenkomsten elke dag"

Karaismailoğlu zei dat het normalisatieproces op binnenlandse vluchten weer normaal begint te worden en dat het aantal landen waarmee dagelijks internationale onderlinge vluchtovereenkomsten worden gemaakt, toeneemt. Karaismailoğlu zei: “Vanaf 1 augustus starten vluchten naar Rusland, Koeweit, India en Zuid-Afrika. Afhankelijk van het verloop van de uitbraak behoren Tunesië, Algerije, Egypte, Kirgizië, Irak, Kenia en Oezbekistan ook tot de andere landen waar vluchten kunnen worden gelanceerd. ”

Ministers Karaismailoğlu, die veel landen van de wereld Kovid-19-uitbraken uit Turkije goed beheerd proces voorspelde, voorspelden dat het perspectief en de ervaring met de exit met minimale degradatie en gecontroleerd proces, zei hij op de een of andere manier gehandhaafd door de nieuwe normalisatie.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen