Werktijdbeperkingen verwijderd in restaurants en cafés

Resterende werktijdenbeperkingen in restaurants en cafés
Resterende werktijdenbeperkingen in restaurants en cafés

In de circulaire aan de 81 provinciale gouverneurs van het ministerie van Binnenlandse Zaken, de aanbevelingen van het ministerie van Volksgezondheid en de Wetenschappelijke Raad van Coronavirus om het door de Covid-19-uitbraak veroorzaakte risico op het gebied van de volksgezondheid en de openbare orde te beheersen, sociaal isolement te waarborgen, een veilige afstand te bewaren en de snelheid van verspreiding te beheersen, zei president Recep Tayyip Erdoğan. Er werd aan herinnerd dat veel voorzorgsmaatregelen zijn genomen in overeenstemming met de instructies van.


In de circulaire werd gesteld dat in de gecontroleerde sociale levensperiode de algemene principes van de bestrijding van epidemische, schoonmaak-, masker- en fysieke afstandsregels, evenals de te nemen maatregelen voor elk werkterrein / bedrijfstak, werden bepaald en dat activiteiten werden uitgevoerd in het kader van deze regels en maatregelen.

In deze context; Restaurants / restaurants / cafés / cafés enz. Waarvan de activiteiten tijdelijk werden opgeschort met de circulaire die naar de provincies werd gestuurd. Er werd aan herinnerd dat de werkplekken de opdracht kregen om tot 1 uur te dienen binnen de regels die vanaf 2020 juni 22 waren vastgesteld, en dat de sluitingstijden werden verlengd tot 00 uur vanwege de toenemende behoefte aan diensten die door deze bedrijven werden aangeboden. Wederom met de circulaire verzonden naar de provincies, markten, markten / verkoopplaatsen, kapperszaak, schoonheidssalon / centrum, kapper, etc. Er werd aan herinnerd dat de beperkingen op de werktijden van de werkplekken en winkelcentra werden opgeheven.

In de circulaire, in het huidige stadium; Mits de maatregelen gespecificeerd in de gidsen die door het Coronavirus Wetenschappelijk Comité op sectorale basis zijn gepubliceerd, worden nageleefd, het restaurant, restaurant, café, cafetaria, soepmaker, kookwinkel, rauw gehaktbalrestaurant, café, koffiebar, theetuin, verenigingstaveerne enz. Er werd gesteld dat de beperkingen met betrekking tot de werktijden van de ondernemingen werden opgeheven en er werd besloten dat de bedrijven zouden opereren binnen de in de algemene voorschriften en vergunningen gestelde termijnen.

Noodzakelijke beslissingen van de provinciale / districtsraad voor algemene hygiëne worden genomen door de gouverneurs en districtsadministraties.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen