Hoe PTT Cargo Tracking 2020 maken? Waar is mijn PTT Cargo? Hoeveel is PTT-vrachtgeld? PTT Cargo-onderzoek

Hoe ptt vracht volgen ptt vracht waar is ptt vrachtgeld hoeveel
Hoe ptt vracht volgen ptt vracht waar is ptt vrachtgeld hoeveel

PTT, het gigantische bedrijf in de sector van de journalistiek en vrachtvervoer, levert het overal op tijd af met de energie die het ontvangt van zijn eeuwenlange ervaring en zijn innovatief begrip van dienstverlening. Met PTT Cargo, dat bedient met de slogan "Overal op tijd", worden uw vracht en koeriers op hun adres opgehaald en snel en veilig bij de ontvangers afgeleverd. Het is mogelijk om via internet en telefoon een aanvraag in te dienen voor het versturen van vracht / koerier en PTT Cargo +444 1 788 callcenter en www.ptt.gov.t is De verzendopdracht is afkomstig van het internetadres.


Met PTT Cargo kunt u uw lading via internet volgen. Afleverinformatie wordt gratis naar de afzenders verzonden via sms of e-mail. Het is gemakkelijk om vrachtbetalingen te doen vanaf een PttBank-account en vanaf creditcards op PTT-werkplekken met POS-apparaten.

Snelle levering aan meer dan 200 punten in de wereld en gemakkelijke tracking

Maak kennis met de ervaring en zekerheid van PTT bij uw overzeese zendingen. In het kader van de TURPEX-service kunt u documenten, documenten, souvenirs, internationale waardevrije en tijdelijke exportgoederen, evenals producten en publicaties die op beurzen en tentoonstellingen moeten worden gepromoot, als een TURPEX-post verzenden en deze snel en betrouwbaar naar het buitenland sturen. TURPEX uw lading met meer dan 200 punten tegen een aantrekkelijke prijs en just in time leveringsvoordelen.

PTT Kargomat'sOp voorwaarde dat de mobiele telefooninformatie van de ontvanger wordt ontvangen op het moment van acceptatie, worden de aangemelde zendingen die niet op het adres kunnen worden afgeleverd of de zendingen die naar Kargomat zijn gestuurd tijdens de acceptatie op de PTT-werkplek, overgelaten aan Kargomat die het dichtst bij het adres van de ontvanger ligt die 7/24 bedient, zodat onze klanten hun zendingen gemakkelijk buiten de werkuren van deze machines kunnen ontvangen.

Onze klanten kunnen hun zendingen ontvangen van het "PTT Kargomat 7/24" -apparaat dat is gespecificeerd in de sms met een slim wachtwoord dat ze via sms kunnen ontvangen.

Zendingen die niet bij de ontvanger kunnen worden afgeleverd op hun adres of met de aankomst van het adres van Kargomat, worden veilig opgeslagen in dozen van verschillende maten staalconstructies.

Het in het automatiseringssysteem geregistreerde gsm-nummer van de ontvanger wordt per sms geïnformeerd, samen met de adresgegevens van de kast waar de zending wordt bewaard, en het slimme wachtwoord waarmee het compartiment in het apparaat wordt geopend.

De doos waar de zending wordt bewaard, wordt door de koper geopend met het TR ID-nummer en slimme wachtwoordinvoer. Bovendien kunnen onze klanten de levering van hun smartphones met iOS- en Android-besturingssystemen ontvangen door de Kargomat 7/24-applicatie te downloaden en de QR-code van de zending die naar het Kargomat-apparaat is gelaten, te tonen aan de barcodeleessectie van het apparaat zonder het slimme wachtwoord in te voeren.

Met PTT-vracht, post, brieven, telegrammen etc. verzonden niet alleen vanuit binnenland maar ook vanuit het buitenland. U kunt uw zending eenvoudig maken. Behalve dat het een oude en gevestigde instelling is, heeft het dergelijke diensten voor burgers gefaciliteerd door up-to-date technologie en ontwikkelingen te volgen. Voor uw 'PTT cargo tracking'-transacties zijn verschillende alternatieven ontwikkeld. Het feit dat PTT, tegenwoordig een van de meest geprefereerde vrachtbedrijven, gebruikmaakt van technologische ontwikkelingen binnen haar eigen structuur, heeft dergelijke onderzoeken vergemakkelijkt.

Hoe verloopt het PTT Cargo-aanvraagproces?

U kunt informeren naar de zendingen die u met PTT-vracht verzendt of naar de transportinformatie, datums en tijden van de zendingen waarvan u de ontvanger bent. Op deze manier is het mogelijk om alle informatie te achterhalen of uw lading onderweg is, bij welk filiaal hij onderweg is, of in welk stadium hij wacht, of de lading wordt opgehaald door de koper of niet. Burgers stellen vaak de vraag 'waar is mijn vracht' PTT om de huidige status van hun zendingen te achterhalen. Er zijn verschillende manieren om hierop een antwoord te krijgen.

Lading ontvangen van adres

De service voor het ontvangen van de e-mails die door de PTT vanaf het adres van de afzender naar de e-mail worden gestuurd, wordt de "Address Receiving Special Service" genoemd. APS-koeriers-, postlading-, vracht-, postpakket-, APG- en Turpex-zendingen die naar 10 of meer mails tegelijk worden verzonden en er worden geen contractkosten in rekening gebracht bij de gecontracteerde klanten.

De postladingen en ladingen die individuele klanten vanuit het provinciale centrale distributiegebied naar de post sturen, wegen maximaal 50 kg en maximaal 200 patronen; binnen het district centrale distributiegebied kan het worden geaccepteerd tot 30 kg en 150 sterft. Het acceptatieproces is beperkt tot de tools en faciliteiten die aan de service zijn toegewezen.

Controleer verzendkosten

Gaat u een zending verzenden met PTT Cargo, dit in de link Nadat u het vrachttype heeft geselecteerd, kunt u zien welke vergoeding u moet betalen door de verplichte velden in te vullen.

Online verzendaanvraag

Een van de methoden die u kunt gebruiken voor 'vrachtvolgsystemen PTT'-transacties, zijn de vragen die u via internet stelt. De vragen die u op de eigen website van PTT stelt, zijn gratis en stellen u in staat om in zeer korte tijd snel resultaten te behalen.

hier U kunt het vrachtverzoekscherm van PTT openen door op te klikken. Typ uw barcodenummer in het lege vak op het scherm dat wordt geopend en klik op de knop 'Zoeken'. Als u meer dan één zending wilt volgen, kunt u dit opvragen door de cijfers in het lege vak op het scherm dat wordt geopend te typen, met 1 barcodenummer per regel. U hebt het recht om vragen te stellen door maximaal 5 streepjescodenummers tegelijk te schrijven. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw barcodenummer in 13 cijfers en correct invoert. Als u een zending heeft gemaakt en de huidige status wilt weten, wordt deze barcode die u tijdens het verzendproces samen met uw factuur ontvangt, gebruikt voor het opvragen.

Hoe voert u PTT-vrachttracering uit op e-overheid?

Het is ook mogelijk om PTT-vervolgoperaties uit te voeren via de e-Devlet-gateway waar we de meeste openbare transacties kunnen uitvoeren. Hiervoor moet u eerst inloggen op het e-Government-systeem.

Voor PTT aangetekende verzending volgen hier Klik hier. Van hieruit vracht, kennisgeving, aangetekende brief, brief vanuit het buitenland of binnenlands, pakket, etc. Het is mogelijk om toegang te krijgen tot de gegevens van alle zendingen en alle stadia, van verzendingspunten tot hun ontvangers.

Wanneer u zich bij het systeem aanmeldt, moet u mogelijk eerst verifiëren. Hiervoor moet u uw TR-identificatienummer en e-Government-wachtwoord invoeren. E-Government-wachtwoorden worden verkregen van elke PTT-vestiging door 4 TL aan te vragen.

Op de pagina die wordt geopend na het authenticatieproces, moet u uw barcodenummer (postvolgnummer) invoeren in de relevante ruimte. Dit nummer staat op uw factuur of zending. Vervolgens moet u de tekens die u in de beveiligingsafbeelding onderaan ziet, in het relevante vak schrijven. Als u de tekst in de beveiligingsafbeelding niet kunt lezen, kunt u op de afbeelding klikken om deze te laten vernieuwen.

Na het invoeren van alle informatie resulteert het klikken op de knop 'query' in uw transactie.

PTT-vrachtaanvraag op naam

Over het algemeen vragen burgers die hun streepjescodenummer verliezen of vergeten zich af hoe ze hun lading in twijfel moeten trekken. Een van de methoden die ze hiervoor kunnen gebruiken, is het gebruik van PTT Cargo live support line. Als u het streepjescodenummer voor de zoekopdracht niet weet, kunt u PTT Cargo Customer Services bellen en uw voor- en achternaam gebruiken.

Klantenservice PTT Cargo: 444 1

Volg de aanwijzingen van de telefooncentrale door het relevante nummer te bellen. Kies het telefoonnummer dat door de centrale is opgegeven met betrekking tot het volgen van zendingen vanaf uw telefoon. Op deze manier wordt u tijdens uw ontmoeting met de klantvertegenwoordiger verbonden met, naam, achternaam, adres, TC etc. Met uw informatie kunt u informatie krijgen over de huidige status van uw lading.

PTT-vrachtaanvraag met TR ID-nummer

Als u liever uw vragen in het kantoor stelt in plaats van online, is het mogelijk om vragen te stellen met uw TC-identificatienummer.

Klik op de link om te zien waar het dichtstbijzijnde PTT-centrum is Klik op.

U moet uw eigen adresgegevens invoeren door op het veld 'dichtstbijzijnde filiaal' op de geopende pagina te klikken. Vervolgens geeft het systeem de PTT-centra weer die zich het dichtst bij uw adres bevinden.

Om de zending vanuit PTT-vestigingen te volgen, moet u eerst een volgnummer krijgen met de optie 'PTT-lading' erin. Vervolgens kunt u de informatie over uw lading leren door de nodige informatie te geven aan de begeleider aan de kassa waar uw rijnummer wordt verbrand.

Zo ook vracht, brief etc. in PTT-vestigingen. U kunt de zendingen ook verzenden.

PTT Cargo Voordelen

 • Gecontroleerde levering.
 • Informatie over levertijd.
 • Verzekerde verzending / gewaardeerde verzendservice.
 • Compensatie bij verlies of beschadiging.
 • Ontvangen van adres, levering aan adres.
 • Telefonisch en via internet bestellen.
 • Speciale kortingen voor bulklading / koerierzendingen, zakelijke klanten en belangrijke dagen.
 • Gratis en betaalde verpakking op maat.
 • Gratis melding via sms of e-mail.
 • 444 1 Callcenter en http://www.ptt.gov.tr Lading volgen bij.
 • Betaling met creditcard op onze werkplekken met PttBank-account en POS-apparaat
  gemak.
 • Koerier / APS Koeriersdienst in rekening gebracht en in rekening gebracht door de koper.

PTT Veelgestelde vragen en antwoorden

Het is ook mogelijk om PTT-vervolgoperaties uit te voeren via de e-Devlet-gateway waar we de meeste openbare transacties kunnen uitvoeren. Hiervoor moet u eerst inloggen op het e-Government-systeem.


Voor PTT aangetekende verzending volgen hier Klik hier. Van hieruit vracht, melding, aangetekend, melding, brief vanuit het buitenland of in het binnenland, pakketten etc. Het is mogelijk om toegang te krijgen tot de gegevens van alle zendingen en alle stadia, van verzendingspunten tot hun ontvangers. Voor details Klik hier...hier U kunt het vrachtverzoekscherm van PTT openen door op te klikken. Typ uw barcodenummer in het lege vak op het scherm dat wordt geopend en klik op de knop 'Zoeken'. Een van de methoden die u kunt gebruiken voor 'vrachtvolgsystemen PTT'-transacties, zijn de vragen die u via internet stelt. De vragen die u op de eigen website van PTT stelt, zijn gratis en stellen u in staat om in zeer korte tijd snel resultaten te behalen. Voor details Klik hier...
Gaat u een zending verzenden met PTT Cargo, dit in de link Nadat u het vrachttype heeft geselecteerd, kunt u zien welke vergoeding u moet betalen door de verplichte velden in te vullen. Voor details Klik hier...
De service voor het ontvangen van de e-mails die door de PTT vanaf het adres van de afzender naar de e-mail worden gestuurd, wordt de "Address Receiving Special Service" genoemd. APS-koeriers-, postlading-, vracht-, postpakket-, APG- en Turpex-zendingen die naar 10 of meer mails tegelijk worden verzonden en er worden geen contractkosten in rekening gebracht bij de gecontracteerde klanten.


De postvrachten die individuele klanten aan de post zullen geven vanuit het distributiegebied van het provinciaal centrum en de ladingen zullen tot 50 kg wegen en 200 dekken in volume; Binnen het distributiegebied van het districtscentrum kunnen tot 30 kg en 150 decares vanaf het adres worden geaccepteerd. Het toelatingsproces is beperkt tot de voertuigen en faciliteiten die aan de dienst zijn toegewezen. Voor details Klik hier...Door de barcode code in te voeren in de "Shipment Tracking" optie op de officiële website van PTT Cargo, kunnen de nodige vragen gesteld worden. Voor details Klik hier...
Om uw vracht te informeren en te volgen, kunt u contact opnemen met de PTT-klantenservice en de vraag stellen aan de klantvertegenwoordiger. Voor wie een antwoord wil vinden op de vraag waar is mijn PTT-lading, +444 1 788 Het telefoonnummer van de klantenservice van PTT cargo is voldoende. Voor details Klik hier...
Gaat u een zending verzenden met PTT Cargo, dit in de link Nadat u het vrachttype heeft geselecteerd, kunt u zien welke vergoeding u moet betalen door de verplichte velden in te vullen. Voor details Klik hier...
Voor PTT aangetekende verzending volgen hier Klik hier. Van hieruit vracht, melding, aangetekend, melding, brief vanuit het buitenland of in het binnenland, pakketten etc. Het is mogelijk om toegang te krijgen tot de gegevens van alle zendingen en alle stadia, van verzendingspunten tot hun ontvangers. Voor details Klik hier...
Tegenwoordig is het mogelijk om PTT-vervolgoperaties uit te voeren via de e-Devlet-gateway waar we de meeste openbare transacties kunnen uitvoeren. Hiervoor moet u eerst inloggen op het e-Government-systeem. Later hier Klik hier. Voor details Klik hier...
U kunt informeren naar de zendingen die u met PTT-vracht heeft gedaan of de transportinformatie, data en tijden van de zendingen waarvan u de ontvanger bent. Op deze manier is het mogelijk om alle informatie te achterhalen of uw lading onderweg is, op welk filiaal deze onderweg is of in welk stadium hij wacht en of de lading door de koper is ontvangen. Voor details Klik hier...
Onder PTT Cargo communicatiekanalen; Overal in Turkije +444 1 788 Bellen met het klantenservicenummer nr, als het betrekking heeft op verzoeken om informatie +90 312 509 50 00 Er zijn opties om het PTT-hoofdkantoor te bellen. Om meer verschillende communicatiekanalen van PTT Cargo te bekijken, om uw opmerkingen en klachten over PTT Cargo te delen Klik hier...
De werktijden van PTT Cargo zijn tussen 08 en 30 uur. Voor details Klik hier...
PTT-lading +444 1 788 is het nummer van het callcenter. Voor details Klik hier...
Laad meer

babbelen

hoe 1

 1. Als de infrastructuur van uw e-commercesite woocommerce is, is er een erg leuke plug-in, u kunt deze gebruiken om het volgen van vracht gemakkelijker te maken.

Beoordelingen