Oproep tot afschaffing van de subsidievereiste voor chirurgische overalls en maskeruitvoer

oproep tot schrapping van de subsidie ​​voor chirurgische overalls en export van maskers
oproep tot schrapping van de subsidie ​​voor chirurgische overalls en export van maskers

In de pandemieperiode werd de export van subsidies naar het State Materials Office een uitdaging in de operatiejas en het masker dat de exportrecords brak. Ege Exporters 'Associations Coordinator President Jak Eskanizi, die verzocht om intrekking van subsidies aan DMO, riep op tot "Intubeer de export van chirurgische maskers en overalls die goed presteren niet".


Bij het exporteren van een masker bij het exporteren van chirurgische maskers, is het verplicht om een ​​masker toe te kennen aan DMO, en bij de export van chirurgische overalls moet er een totaalbedrag worden toegekend voor elke drie overalls. Exporteurs willen dat deze subsidies worden afgeschaft.

Verwijzend naar het feit dat subsidies hoge kosten met zich meebrengen voor de export van chirurgische producten, zei Eskinazi: "Onze exporteurs, wiens bedrijf tijdens de pandemie ernstig werd onderbroken, waren buiten adem met de export van chirurgische maskers en overalls. Door de subsidievereiste, tot 100 procent stijging van de kosten van onze exporteurs, konden onze exporteurs de prijs niet houden. Omdat we duur bleven, begonnen we onze exportmarkten te verliezen. Europeanen doen hun eigen investeringen, we hebben weer Europeanen-industriëlen gemaakt. Hij kocht stof bij ons en begon maskers en overalls te produceren. Als onze regering onderdelen met betrekking tot een schenkingsreglement doet, zou het besparen van vreemde valuta aan Turkije deze sector beter kunnen positioneren. De export van chirurgisch masker, overall en chirurgisch materiaal uit Turkije kan worden verdrievoudigd. Anders missen we de kans in deze items, die momenteel kansen bieden in de export. ”

Sertbaş: "Het masker maakt nu deel uit van ons leven"

De voorzitter van de Ege Ready-to-Wear and Apparel Exporters Association benadrukte dat de chirurgische en medische materialen ons leven zijn binnengekomen tijdens het pandemische proces en dat ze er altijd zullen zijn, en dat de te nemen maatregelen de duurzaamheid van de export niet in de weg mogen staan.

Sertbaş verklaarde dat de Aegean Ready-to-Wear and Apparel Exporters 'Association een piek bereikte in het kader van de Aegean Exporters' Associations met een export van 104 miljoen dollar in juni, en zei: "Onze export van conventionele kledingproducten werd in juni 2019 in juni gevangen. De uitvoer van chirurgische jassen, maskers en chirurgisch materiaal is gestegen van $ 295 miljoen tot $ 8.5 miljoen, met een stijging van 33,7 procent in vergelijking met juni vorig jaar. Ik hoop dat de export van confectiekleding veel groter zal zijn met de toename van normale conventionele producten en de toename van medische benodigdheden vanaf juli. We zijn te laat met de export van deze materialen. We hadden het moeilijk om erg duur te verkopen. Als de beurzen worden verwijderd, zullen we onze concurrenten niet kunnen baren, omdat we duurzaamheid zullen bieden in de export van chirurgische maskers en overalls. ”babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen