Openbaar vervoer met bruggen en snelwegen gratis tijdens feest

openbaar vervoer met bruggen en snelwegen tijdens de feestdagen
Foto: marmaray

Vanwege Eid al-Adha zijn de snelwegen die zijn aangesloten bij het directoraat-generaal van de snelwegen, de Martyrs Bridge op 15 juli en de Fatih Sultan Mehmet Bridge-passen gratis van donderdag 30 juli om middernacht tot dinsdag 4 augustus 07.00:XNUMX uur.


Evenzo worden er geen kosten in rekening gebracht voor het openbaar vervoer dat door de gemeenten en hun organisaties en bedrijven wordt uitgevoerd, van vluchten in Başkentray en Marmaray tot middernacht op vrijdag 31 juli tot middernacht op maandag 3 augustus.

Volgens het in de Staatscourant gepubliceerde besluit met het besluit van het voorzitterschap: 'Wegens de feestdag van Eid al-Adha; Met uitzondering van de build-oper-transferprojecten onder de wet nr. 30 van 2020-00.00-4 vanaf donderdag 2020 juli 07.00 8 uur (de nacht die woensdag met donderdag verbindt) tot dinsdag 6 augustus 1994, 3996 uur. Degenen die profiteren van de snelwegen onder de verantwoordelijkheid van het directoraat-generaal van de snelwegen en de Martelarenbrug van 15 juli en de Fatih Sultan Mehmet-brug,

Degenen die profiteren van het openbaar vervoer dat wordt uitgevoerd door Başkentray en Marmaray, gemeenten en hun vakbonden, instellingen en bedrijven vanaf vrijdag 31 juli 2020 (de nacht die van donderdag op vrijdag aansluit) tot maandag 00.00 augustus 3, 2020:24.00 uur,


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen