Önsen Bridge Embankment Works begonnen

onsen brugvulwerkzaamheden begonnen
onsen brugvulwerkzaamheden begonnen

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality startte de vulwerkzaamheden van de Önsenbrug, die hij de afgelopen maanden goed nieuws had gegeven.


Kahramanmaraş Metropolitan Municipality, die een grote doorbraak heeft gemaakt in de wegenbouw, zet haar moderne wegen- en brugwerken voort zonder te vertragen. In dit kader is in de wijk Önsen begonnen met de bouw van bruggen. De moderne brug, gebouwd door teams van het Departement Wetenschapsaangelegenheden van KMBB, met de steun van TOKİ, wordt 22 meter breed, 209 meter lang en zal bestaan ​​uit zes duikers. De lengte van het project, inclusief de brug, is 4 km. De Önsenbrug, die uit vier delen zal bestaan: autorailing, voetgangersreling, autoweg en voetgangersweg, biedt de burger meer comfortabele en moderne vervoersdiensten.

Burgemeester Güngör: "Met deze brug wordt de 22 kilometer lange weg teruggebracht tot 10 kilometer."

Burgemeester van Kahramanmaraş, burgemeester Hayrettin Güngör, legde een verklaring af over het onderwerp en verklaarde dat zij, als metropool, prioriteit geven aan water- en wegenwerken; 'Onze stad heeft nieuwe ontwikkelingsgebieden. In de regio Önsen wonen ongeveer 60 duizend verpleegsters. Momenteel is het stadscentrum 22 kilometer vanwege de dam. Met steun van TOKI bouwen we deze Önsenbrug. Met deze brug wordt de weg van 22 kilometer teruggebracht tot 10 kilometer. Dit project zal ook de aantrekkelijkheid van de regio Önsen vergroten. ” zei.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen