Minister Karaismailoğlu opende het Erzurum Airport CAT3-systeem

de luchthaven van minister Karaismailoglu erzurum opende het kattensysteem
de luchthaven van minister Karaismailoglu erzurum opende het kattensysteem

Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, met betrekking tot het "CAT 3A" -systeem dat op Erzurum Airport is geïnstalleerd: "Nu zal het mogelijk zijn om veilig op de landingsbaan van Erzurum te landen, zelfs als het zicht erg beperkt is door mist." zei.


Minister Karaismailoğlu, die voor verschillende contacten naar Erzurum kwam, woonde de opening bij van het CAT 3A-systeem dat op de luchthaven van Erzurum was gevestigd om annulering van vluchten door mist te voorkomen.

Minister Karaismailoğlu, die werd verwelkomd door de waterbrug die door brandweerlieden werd gevormd bij de landing van de nieuwe landingsbaan op de luchthaven door het ministerie, hield voor de opening een persconferentie.

Minister van Karaismailoğlu zei in zijn toespraak hier dat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan zei dat in 18 jaar een grote transportbeweging resoluut werd voortgezet.

"Als er infrastructuur is, is er leven"

Karaismailoğlu zei dat ze het gezicht van land, ijzer, zee en luchtwegen hebben veranderd met gigantische projecten die een nieuw tijdperk op dit gebied in het land hebben geopend:

'Als er infrastructuur is, is er werkgelegenheid, handel, onderwijs en beschaving. Kortom, als er infrastructuur is, is er leven. Vandaag hebben we een fijne dag in Erzurum. Erzurum is een provincie met een strategische ligging aan de Kaukasus-corridor die uitkomt op Europa en Centraal-Azië. Erzurum, gelegen aan de handelsroute Iran-Trabzon, is ook een handels- en industrieel centrum met een hoog potentieel. Daarom is elk project dat Erzurum op transportgebied zal versterken erg belangrijk voor ons. ”

Karaismailoğlu verklaarde dat de inwoners van Erzurum projecten produceren om een ​​hogere levenskwaliteit en een transportnetwerk van wereldklasse te hebben, en dat hij de lopende projecten in de stad nauwlettend volgt.

Karaismailoğlu verklaarde dat burgers ongewenste situaties tegenkomen als gevolg van de vliegtuigen die niet kunnen landen op Erzurum Airport, vooral niet in winterse omstandigheden, en zei:

'Erzurum-mensen wachtten op een oplossing voor hun grieven. In deze context zijn we begonnen met de bouw van CAT 3A, die een veilige landing voor de vliegtuigen inclusief Erzurum Airport, inclusief de zware mist, mogelijk maakt en dit met succes heeft afgerond vanaf vandaag. We hebben weer asfalt gelegd op onze 3 meter lange en 810 meter brede baan. Omdat de motoren van onze luchtmachtvliegtuigen dichterbij zijn dan burgervliegtuigen, hebben we onze landingsbaan bestreken, rekening houdend met de vraag om geocomposietmaterialen van buitenlandse oorsprong te gebruiken. ”

Vliegtuigen zullen gemakkelijk in Erzurum landen, zelfs in de zware mist in de winter

Karaismailoğlu verklaarde dat ze het volledige asfaltproces van de landingsbaan op 16 juli hebben voltooid en zei dat ze het elektrische systeem op 25 juli hebben geïnstalleerd.

Karaismailoğlu zei dat ze alle speciale verlichtingsarmaturen hebben vervangen door nieuwe, "Het zal mogelijk zijn om veilig op de landingsbaan van Erzurum te landen, zelfs als het zicht erg beperkt is door mist." zei.

Karaismailoğlu, als het ministerie, lichtte de investeringen toe die ze tot dusver in de stad hebben gedaan en zei: “We hebben ongeveer 11 miljard 412 miljoen Turkse lira uitgegeven aan de transport- en communicatie-infrastructuur van Erzurum. Erzurum, dat in 2003 slechts 49 kilometer aan gescheiden wegen heeft, is 561 kilometer aan huidige gescheiden wegen. We verbonden Erzurum met Erzincan en Ağrı via een 611 kilometer lange weg, van waar naar waar. Natuurlijk laten we ons werk hier niet achter. Onze wegenbouwwerkzaamheden gaan door op 20 verschillende routes. ” gebruikte uitdrukkingen.

Na de toespraken opende minister Karaismailoğlu de landingsbaan, waar het CAT 3A-systeem werd geïnstalleerd door het lint door te snijden met de gouverneur Okay Memiş, de burgemeester van de stad Mehmet Sekmen, de afgevaardigden van de AK-partij Erzurum, Recep Akdağ en Selami Altınok.

Minister Karaismailoğlu onderzocht vervolgens de baan met zijn begeleidende mensen en ontving informatie van de autoriteiten.

De provinciale voorzitter van de AK-partij, Mehmet Emin Öz, de provinciale president van de MHP, Naim Karataş, de directeuren van de instellingen en de burgemeesters van het district woonden ook de opening bij.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen