Lexus verschijnt op de rode loper op het filmfestival van Venetië

lexus zal op het filmfestival van venetië rood verschijnen
Foto: Hibya

Premium autofabrikant Lexus is opnieuw het officiële automerk geworden van het Filmfestival van Venetië, dat wordt gehouden van 2 tot 12 september 2020. Lexus zal, als officieel voertuig op het 77e Filmfestival van Venetië in het Lido van Venetië, naast beroemde namen op de rode loper staan.


De organisatie, die op de voet wordt gevolgd door de hele wereld, wordt vergezeld door 36 auto's. De supercoupé LC Convertible, die wordt geopend uit het brede productassortiment van Lexus, zal te zien zijn op alle SUV-modellen en ES sedan rode loper samen met de LC Coupe, 100 procent elektrische UX 300e. De elektrische auto Lexus UX 300e zal in de voorhoede van de organisatie staan ​​om de visie van het merk te laten zien.

Met nauwe relaties met de filmwereld zal Lexus haar mensgerichte en innovatieve aanpak blijven tonen. De afgelopen vier jaar zal hij optreden als Cate Blanchett International Jury President op het Filmfestival van Venetië, waar Lexus een officiële voertuigpartner is. De Italiaanse actrice Anna Foglietta zal de openings- en sluitingsceremonies van het festival uitvoeren.

Lexus bereidt zich voor op het bieden van een unieke ervaring aan beroemde namen en zal deze speciale festivalervaring verder brengen met aandacht voor detail, hoogwaardige afwerking en comfort.

Hibya News Agencybabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen