Strenge verkeersvoorzorgsmaatregelen zullen worden toegepast op snelwegen tijdens het Offerfeest

Tijdens het offerfeest zullen op snelwegen strikte verkeersmaatregelen worden getroffen
Tijdens het offerfeest zullen op snelwegen strikte verkeersmaatregelen worden getroffen

Het ministerie van Binnenlandse Zaken zal op snelwegen strikte verkeersmaatregelen nemen om mogelijke verkeersongevallen als gevolg van de verkeersintensiteit tijdens het Offerfeest te voorkomen. In het kader van de feestelijk uit te voeren verkeersmaatregelen 7/24, zullen in totaal 77 duizend 545 verkeersteams / -teams en 162 verkeerspersoneel dienst hebben bij politie en rijkswacht.


Om de uitbraak van het coronavirus (COVID-81) wereldwijd te voorkomen, zijn, conform de maatregelen die zijn genomen om de wereldwijde uitbraak van het coronavirus (COVID-2020), die met de handtekening van minister Süleyman Soylu aan de 19 provinciegouverneurs is gezonden, te voorkomen. .

In deze context, onze adjunct-ministers, onze gendarmerie-generaal commandant, het directoraat-generaal veiligheid, alle gouverneurs en districtsgouverneurs, evenals de adjunct-directeuren generaal van het directoraat-generaal veiligheid, de adjunct-commandanten, de gendarmerie-opleiding / commandanten van de brigadecommando's. en afdelingshoofden, provinciale / districtspolitie / gendarmeriedirecteuren / commandanten gaan met de burgers op pad en inspecteren de inspecties ter plaatse.

In de instructie werd vermeld dat tussen 29 juli 2020 en 04 augustus 2020 7 dagen lang 24 uur per dag verkeersmaatregelen op de wegen waren gepland. Gedurende deze periode van 7 dagen; Er werd gesteld dat, samen met de versterkingen van de algemene diensteenheden, in totaal 77.545 verkeersteams / -teams en 162.832 verkeerspersoneel zullen worden toegewezen door de politie en de rijkswacht.

Andere maatregelen die in opdracht van het ministerie aan de provincies moeten worden genomen, worden als volgt opgesomd: met name om te bepalen of er behoefte is aan aanvullende maatregelen naast de verkeersmaatregelen die worden getroffen op de ongevalszwarte plekken en routes; 29 teams bestaande uit 18 inspecteurs / inspecteurs, 20 inspecteurs / inspecteurs van de gendarmerie, politiechef, adjunct-directeuren en afdelingshoofden hebben dienst tijdens de vakantie.

Wederom zullen 39 teams van 13 personeelsleden van de Algemene Directie Verkeer van de Politie, 8 teams van 4 personeelsleden van de Dienst Rijkswacht Verkeersdiensten dienst doen op de routes. Bovendien zullen de generaals die bij het Gendarmerie Generaal Commando werken de gendarmerie / verkeerscontrolepost in officiële / burgerkleding in hun dienstdoende en verlofkamers bezoeken om de maatregelen te onderzoeken die tijdens de feestdag van het offer zijn genomen.

44 passagiersbussen worden onaangekondigd gecontroleerd door in totaal 268 burgerpersoneel; 67 van 61 verschillende provinciale routes vanuit het centrum en 450 van 718 provincies tot 1.436 verschillende provinciale routes.

Air Controls wordt nadruk

De Algemene Directie Veiligheid en het Algemeen Commando van de Rijkswacht zullen zich tijdens deze vakantie richten op luchtinspecties. In totaal 14 provincies, waaronder Istanbul, Ankara, Izmir, Adana, Antalya, Diyarbakir, Bursa, Mugla, Afyonkarahisar, Balikesir, Hatay, Kocaeli, Manisa, Mersin en 89 provincies in aangrenzende provincies worden geïnspecteerd door 74 uur helikopter en 1233 uur per drone in XNUMX provincies. .

In 78 provincies werden 767 (politie 420 / gendarmerie 347) model / model verkeersvoertuigen geplaatst op routes waar de ongevallen intensiever werden om het lawaai te verhogen, met koplampen en reflecterende strips. Om de effectiviteit van Model / Model Verkeersvoertuigen te vergroten, zijn in 72 provincies 333 Model / Model Verkeerspersoneel geplaatst.

De regels voor schoonmaken, maskeren en fysieke afstand worden in audits nageleefd

Bij de activiteiten die door de verkeersteams worden uitgevoerd (communicatie / inspectie / informatie), zal al het personeel zich houden aan de regels voor reiniging, masker en fysieke afstand in overeenstemming met de aanbevelingen van de Wetenschappelijke Raad van Coronavirus. In stads- en intercity-personenvervoer; De noodzakelijke gevoeligheid zal worden getoond op basis van de "Covid-19 Outbreak Management and Study Guide", opgesteld door het Coronavirus Scientific Committee van het Ministerie van Volksgezondheid.

Verkeersteams zullen zichtbaar zijn

Indien nodig zullen door de politie en de gendarmerie-verkeersteams gemengde teams worden opgericht om overtredingen van de regels te minimaliseren en dodelijke ongevallen te voorkomen, en door het delen van de onderzoeken met de media zal een sterke 'verkeersveiligheid'-perceptie worden gecreëerd. Het "vermeende risico van het vangen van risico" zal bij de chauffeurs in leven worden gehouden door de "zichtbaarheid" van de verkeersploegen op de snelwegroutes te benadrukken, zodat de bovenste lichten altijd aan zijn.

Tijdens de audits worden chauffeurs van voertuigen gestopt en wordt "Face to Face Communication" opgezet in het kader van de regels van respect en hoffelijkheid, en chauffeurs op lange afstand krijgen om de twee uur een korte pauze van XNUMX minuten om ervoor te zorgen dat hun "aandacht en concentratie" niet wordt afgeleid.

Gemiddelde snelheidsregelingen gaan door

Radar inspecties; Op de routes waar snelheidsongevallen zijn geconcentreerd, worden dag / nachturen uitgevoerd met een draaiteam.

De controle van de "gemiddelde snelheid" zal worden voortgezet op alle snelwegen waarop het systeem voor detectie van gemiddelde snelheid is geïnstalleerd.

Tijdens de feestdagen in de afgelopen 3 jaar bleken de ongevallen hevig te zijn, worden maatregelen in 17 routes in 20 provincies effectiever en intensiever gepland en worden teams als continuïteit van elkaar aangewezen zodat er op deze routes geen ongecontroleerde gebieden achterblijven.

Intercity Bus Controls

Op de terminals / tussenstations worden de inspecties opgevoerd en is het vertrek van intercitybussen en piratentransport niet toegestaan, met uitzondering van de terminal en toegestane locaties. Alle bussen op de reis worden geïnspecteerd, hun chauffeurs worden geïnformeerd over het niet overtreden van de regels, chauffeurs en passagiers die tijdens de reis veiligheidsgordels dragen en chauffeurs worden geïnformeerd over 'niet praten met hun mobiele telefoon tijdens het rijden'.

Indien toegestaan ​​door intercity-passagiersbussen, B2 / D2 TUR-voertuigen met vergunning; SRC-documenten, transportcontracten, reservebestuurder, tachograaf (snelheid, werk- / rusttijden), of de bestuurder / kaart die op het apparaat is bevestigd, toebehoort aan de persoon die het voertuig bestuurt, zal zorgvuldig worden onderzocht.

Rekening houdend met de ongevallen met bussen, vooral tussen 02.00-08.00 uur en tussen 05.00-07.00 uur, waarbij het aandachtsverlies als gevolg van slapeloosheid / vermoeidheid optrad, worden de chauffeurs uit het voertuig uitgenodigd, wordt hun noodzakelijke controle en rust voorzien.

Als er beperkingen worden opgelegd aan voertuigen in het kader van een speciale vergunning / speciale vrachtvervoersvergunning, mogen ze niet rijden. Indien nodig worden de zware voertuigen en landbouwvoertuigen tijdelijk op geschikte plaatsen gestald totdat de verkeersdichtheid eindigt op de routes waar het verkeer geconcentreerd is.

Verkeersmaatregelen zullen worden verhoogd op het gebied van verkoop / slachting van slachtoffers, winkelcentra en begraafplaatsen

In de stadscentra worden extra verkeersmaatregelen opgevoerd in slachtofferverkoop / slachtruimten, winkelcentra en begraafplaatsen waar de mensen geconcentreerd zullen zijn.

Gezien het feit dat kinderen te vinden zijn op straten en straten, in gebieden waar de auto / voetgangersongevallen intens zijn, zullen voetpaden, voetgangersoversteekplaatsen, kruispunten, gehandicapte geparkeerde voertuigen voor en op opritten onmiddellijk worden verwijderd. In het kader van het Verkeersprioriteit Verkeersjaar, zullen inspecties en voorlichtingsactiviteiten met betrekking tot de prioriteit / veiligheid van voetgangers zonder onderbreking doorgaan.

24. Voertuigen met seizoenarbeiders mogen niet rijden tussen 24.00-06.00 uur. Landbouwlandbouwvoertuigen, tractoren, maaidorsers en soortgelijke voertuigen mogen niet in het verkeer reizen zonder de nodige maatregelen te nemen.

Er zullen samen opleidings- en toezichtactiviteiten worden uitgevoerd om het bewustzijn te vergroten over het gebruik van veiligheidshelmen en -brillen bij motorfietsen en motorgebruikers, veiligheidsgordels en kinderbeveiligingssystemen in andere voertuigen.

Om het gebruik van aangepaste voertuigen, ongeschikte uitlaat- / lichtapparatuur en externe geluidssystemen te voorkomen, worden inspecties uitgevoerd in doelgebieden en -tijden en worden gedetecteerde voertuigen uitgesloten van verkeer.

De controles voor degenen die voertuigen besturen onder invloed van alcohol en drugs zullen met name gericht zijn tussen 24.00 en 02.00 uur.

Bij alle audits; "Life Tunnels" gecreëerd met de slogan "A Short Break for Life" zullen effectief worden gebruikt in educatieve activiteiten gericht op het informeren / bewust maken van verkeersveiligheid voor chauffeurs en passagiers.

De effectiviteit van het "Application Tracking Project (UTP)", dat de posities en controles van de verkeersbemanning en het personeel op de route bewaakt, wordt direct vanuit het centrum bewaakt.

De verkeersongevallen en -ongevallen in het hele land worden onmiddellijk opgevolgd en de tussenkomst wordt verzorgd door de "Verkeersongevallenadvieseenheid" die is aangesloten bij de BAV / Verkeersdirectie. Om de vreugde van het feest niet in pijn te veranderen, worden burgers geïnformeerd over SMS-veiligheid, openbare plekken, campagnes en continue informatie over verkeersveiligheid tijdens het feest en tijdens de vakantieperiode.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen