Pre-Feast of the Sacrifice in Turkey Country General Practice werd gehouden Peace Trust

halloween slachtoffers al in het land turkije vertrouwen om algemene vrede toe te passen werd uitgevoerd
Foto: Ministerie van Binnenlandse Zaken
Om ervoor te zorgen dat de Eid al-Adha-periode door het ministerie van Binnenlandse Veiligheid, het directoraat-generaal Gendarmerie General Command en de Coast Guard Command-eenheden in een omgeving van vrede en veiligheid verloopt, waardoor de aanwezigheid van veiligheidstroepen altijd en overal zichtbaar is voor de burgers, met name criminelen, met name de openbare orde, terrorisme en narcotische gebeurtenissen. Tegelijkertijd in het hele land om de intenties af te schrikken, gezochte personen vast te leggen en bewijs van misdaad vast te leggen. Turkije Peace Trust Application Het werd uitgevoerd.
Application;
  • Tussen 09:00 - 13:00 uur voor en tijdens het Offerfeest worden de parktuin, bankautomaten en de plaatsen waar de verkoop en slacht van het offerdier worden gecontroleerd op verdachte pakjes en de verdachte mensen op de lanen, straten en straten opengesteld voor deze routes en als wegtoepassing voor voertuigen,
  • Winkelcentra (winkelcentra), beurs- en evenementenruimtes, openbare gebouwen (gouvernement, school, ziekenhuis) waar onze burgers zijn geconcentreerd door teams, waaronder selectief personeel, dat doelgerichte risicoanalyse (15 + 00) kan uitvoeren tussen 18:00 - 4:1 uur. etc.) op de wegen die hier zijn geopend met hun omgeving,
  • Tussen 20:00 en 23:00 uur op stations voor openbaar vervoer, stations / havens, busterminals / terminals en ingangen van luchthavens, evenals winkelcentra (winkelcentra), elektronische speelkamers, internetcafés, uitgaansgelegenheden en openbare plaatsen en hun omgeving ( 62.095) met staf en (214) speurhond (5.539).
Turkije Peace Trust (2020-9) over de aanvraag; 590.705 De persoon werd ondervraagd, 1.473 mensen die naar verschillende misdaden zochten, werden gevangengenomen, 5 vermisten werden gevonden, waaronder 49 kinderen. 1.650 mensen werden gedetineerd, terwijl 87 mensen gerechtelijk en administratief waren.
Gelijktijdige implementatie in het hele land, 179.225 het voertuig werd gecontroleerd, 5.289 voertuigen werden verwerkt. Terwijl 594 gezochte voertuigen werden gedetecteerd in de applicatie, werden 538 voertuigen uit het verkeer geweerd.
In het kader van de aanvraag werden 3.472 verlaten gebouwen gecontroleerd. 27.942 openbare werkplekken werden gecontroleerd. 115 openbare plaatsen werden verwerkt, 4 bedrijven werden gesloten. In de praktijk is een groot aantal wapens en een groot aantal drugs in beslag genomen.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen