25 aanvalsbussen van Karsan naar Marokko!

veel aanvallende bussen van karsan
veel aanvallende bussen van karsan

Met zekere stappen voorwaarts om een ​​wereldwijd merk te worden, de Turkse fabrikant van commerciële voertuigen voor het bedrijf Karsan, blijft de wereld de oplossingspartner in verschillende landen. In dit kader leverde Karsan 25 Atak-bussen aan Marokko voor openbaar vervoer. Atak, dat werd gekocht door een particulier transportbedrijf dat in het land actief is en uitgerust is met motoreigenschappen van Euro 5-norm, behoort tot de belangrijke modellen van de 8-meter busklasse. Atak biedt zijn chauffeur en bestuurder voordelen in elke regio waar het wordt gebruikt met een laag brandstofverbruik en onderhoudskosten. Muzaffer Arpacıoğlu, adjunct-algemeen directeur commerciële zaken van Karsan, evalueerde het onderwerp en zei: “Levering in Noord-Afrika is erg prettig voor ons. We denken dat we in de nabije toekomst sterker zullen worden in deze markt, ”zei hij.


Met de productie van modern openbaar vervoer en bedrijfsvoertuigen die geschikt zijn voor de mobiliteitsbehoeften van die tijd, blijft Karsan de keuze van verschillende landen met Atak, een van de belangrijke modellen van de busklasse van 8 meter. Ten slotte leverde Karsan 25 Atak-bussen naar Marokko voor openbaar vervoer. Muzaffer Arpacıoğlu, adjunct-algemeen directeur commerciële zaken van Karsan, evalueerde het probleem en zei: "Levering in Noord-Afrika, een nieuwe en belangrijke markt voor ons tijdens de epidemie die de hele wereld treft, is voor ons allemaal aangenaam. We denken dat we in de nabije toekomst sterker zullen worden in deze markt, ”zei hij.

Atak, dat wordt geleverd aan een particulier transportbedrijf dat actief is in Marokko en is uitgerust met motorspecificaties van Euro 5-norm, behoort tot de belangrijke modellen van de 8-meter busklasse.

Maximale efficiëntie in elke geografie!

Karsan Atak, de pionier van het 2013 meter lange segment, dat sinds 8 onderweg is, is in 2019 vernieuwd, met kilometerslange ervaring en kennis. De nieuwe Atak, met een sportief ontwerp aan de voorkant met scherpe horizontale koplampen, gebogen neus en LED-dagrijverlichting in de "L" -vormige sleuven, verlaagt de servicekosten en richt zich op maximale efficiëntie met gemakkelijke en snelle service-interventie.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen