Algemene directie van snelwegen om 2 gehandicapte werknemers aan te werven

algemene directie van snelwegen zal gehandicapte werknemers nemen
algemene directie van snelwegen zal gehandicapte werknemers nemen

De Algemene Directie van Snelwegen wordt geëxploiteerd met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd waarvan de duur niet is gespecificeerd; Er zullen 2 gehandicapte werknemers worden aangeworven.


Het provinciale directoraat van de Turkse arbeids- en arbeidsagentschap, ons verzoek wordt aangekondigd op 20.07.2020 en blijft 5 dagen in de openstaande vacature.

Vraagomstandigheden in de wake-status kandidaten binnen 5 dagen na de publicatiedatum van de Turkse provinciale advertentie van het arbeids- en arbeidsbureau / of het bijkantoor http://www.iskur.gov.tr kan aanvragen via internetadres.

De punten die in aanmerking moeten worden genomen door de kandidaten die willen solliciteren, worden vermeld in het gedeelte met voorwaarden en uitleg om te zoeken naar degenen die hieronder als gehandicapte werknemers zullen worden aangeworven.

algemene directie van snelwegen zal gehandicapte werknemers nemen

Voorwaarden en uitleg voor degenen die worden aangeworven als gehandicapte werknemers:

1. Kandidaten die voldoen aan de eisen van de vraagvoorwaarden moeten worden ontvangen van de provinciale directoraten / servicecentra, servicepunten van İŞKUR of binnen 5 dagen na de datum van aankondiging. https://esube.iskur.gov.tr kunnen solliciteren door in te loggen op de Job Seeker-link via hun internetadres met hun TR-identificatienummer en wachtwoord. Aanvragen worden verlengd tot het einde van de eerste werkdag na de aanmelddeadline.

2. Misdaden tegen de veiligheid van de staat, misdaden tegen de grondwettelijke orde en de werking van deze beschikking, misdaden tegen de nationale verdediging, misdaden tegen staatsgeheimen, spionage, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, vervalsing, misbruik van vertrouwen, frauduleus faillissement, zelfs indien vergeven. Niet te worden veroordeeld voor misdrijven met betrekking tot aanbesteding, verkeerde voorstelling van zaken, witwassen van geld of smokkelmisdrijven,

3. 2527 genummerde Turkse edelen, zij kunnen vrijuit beroepen en kunsten van buitenlanders uitoefenen in Turkije, het publiek, op voorwaarde dat particuliere organisaties of de bepalingen van de wet met betrekking tot arbeid in loondienst om een ​​Turkse burger te zijn, ten minste 18 jaar oud zijn en jonger zijn dan 35 jaar,

4. Geen lidmaatschap, aansluiting bij of connectie met de structuren, formaties of groepen of terroristische organisaties die door de National Security Council zijn besloten om op te treden tegen de nationale veiligheid van de staat.

5. Het heeft niet samengewerkt met terroristische organisaties, heeft deze organisaties niet geholpen, heeft geen gebruik gemaakt van of gebruik gemaakt van openbare middelen en middelen om deze organisaties te ondersteunen, is geen propaganda geweest voor deze organisaties,

6. Niet onthouden van openbare rechten (artikel 53 / a van de TCK)

7. Na beëindiging van zijn militaire dienst, vrijgesteld of uitgesteld (voor mannelijke kandidaten),

8. Na het EKPSS-examen,

9. Ouderdoms-, ouderdoms- of invaliditeitspensioen van een socialezekerheidsinstelling,

10. Kandidaten mogen geen hindernissen hebben voor ploegendiensten. (De aan te werven werknemer zal werken in de positie van een werknemer met de naam Flat Worker.)

11. Kandidaten mogen geen gezondheidsproblemen hebben waardoor ze hun taken niet continu kunnen uitoefenen.

12. Vanaf de laatste dag van de aanvraag moeten kandidaten de vereiste onderwijsstatus en speciale voorwaarden hebben in overeenstemming met de vereiste titel.

13. Kandidaten moeten woonachtig zijn in de provincie of districten om te werken op 20.07.2020.

14. Kandidaten die het recht hebben om het examen af ​​te leggen met de dag, het uur en de plaats van het examen, worden aangekondigd in het aankondigingsgedeelte van onze website (www.kgm.gov.tr). Deze aankondiging heeft het karakter van een melding en er zal geen verdere melding per post aan de relevante personen worden gedaan.

15. Kandidaten die op de definitieve lijst staan ​​voor het mondeling examen; welke documenten zullen worden afgeleverd, de plaats van aflevering van het document, data en andere informatieprocedures zullen later worden aangekondigd in het aankondigingsgedeelte van de website van ons algemeen directoraat (www.kgm.gov.tr) en er zullen ook geen schriftelijke mededelingen worden gedaan aan de kandidaten.

16. Als resultaat van het mondeling examen, de kandidaten die succesvol zijn als hoofd en reserve; Onze algemene directie wordt aangekondigd in het aankondigingsgedeelte van de website (www.kgm.gov.tr) en er wordt geen schriftelijke kennisgeving gedaan aan de kandidaten.

17. We behouden ons het recht voor om een ​​strafrechtelijke klacht in te dienen bij het hoofdaanklager betreffende de ongeldigverklaring van de aanvraag van degenen die valse documenten of verklaringen afleggen, om het aanwervingsproces te annuleren en om de relevante bepalingen van het Turkse wetboek van strafrecht toe te passen.

18. De aangestelde werknemer kan gedurende 5 jaar geen overplaatsing (toewijzing) naar werkplekken in een andere stad aanvragen.

19. Gerekruteerd 142,91 TL. De proefperiode van de aan te werven werknemers bedraagt ​​60 dagen; Degenen die niet slagen binnen de proefperiode, worden beëindigd.

20. Als de kandidaten die slagen voor het examen niet aan de bovenstaande vereisten voldoen, zijn hun examens ongeldig.

21. Vanaf de bekendmaking van de resultaten kunnen de kandidaten binnen 5 (vijf) werkdagen bezwaar aantekenen bij de examencommissie. Beroep wordt binnen 5 (vijf) werkdagen na het bereiken van de examencommissie afgehandeld en schriftelijk aan de betrokkene gemeld. Het verzoekschrift zonder ID-nummer, naam, achternaam, handtekening en adres van de Turkse Republiek en het bezwaar per fax en de bezwaren die na de vervaldatum zijn ingediend, worden niet in behandeling genomen.

22. Kandidaten die in aanmerking komen om de baan te beginnen, zullen de gevraagde documenten persoonlijk indienen tot de gespecificeerde datum. Aanvragen per post, koerier of koerier worden niet in behandeling genomen. Degenen die hun documenten niet kunnen overleggen vanwege ziekte of geboorte-excuus (op voorwaarde dat ze een geboorteverslag of ziekteverslag indienen waarin hun toestand wordt vermeld), zullen hun documenten wel via hun familieleden kunnen indienen. Kandidaten wier documenten zijn ontvangen, zullen door middel van een schriftelijke kennisgeving verzekerd zijn van de aanvang van hun werkzaamheden. Geboorte, ziekte, etc. voor degenen die om redenen niet kunnen komen; als ze hun status bevestigen, zullen ze zeker aan het werk gaan nadat hun wettelijke excuus is afgelopen. Overeenkomstig de bepalingen van voornoemde verordening wordt een afspraak gemaakt op de reservelijst, in plaats van degenen die ondanks hun benoeming niet binnen 15 dagen zijn begonnen met werken, degenen die de baan binnen de proefperiode hebben verlaten, degenen die binnen de gestelde termijn geen documenten hebben geleverd of degenen die niet aan de toepassingsvoorwaarden voldoen.

Voor details van advertentie KLIK HIER


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen