Bevoorrechte service voor passagiers ouder dan 65 jaar vanaf de luchthaven van Istanbul

Bevoorrechte service voor passagiers ouder dan 65 jaar vanaf de luchthaven van Istanbul
Foto: İGA

Naast zijn unieke architectuur, sterke infrastructuur, superieure technologie en hoogwaardige reiservaring, lanceert Istanbul Airport, de wereldwijde transferhub, zijn bevoorrechte diensten voor passagiers ouder dan 19 jaar die het meest worden getroffen door de uitbraak van Covid-65.


Istanbul Airport, dat stereotypen in de luchtvaart verstoort en een van de beste ter wereld is, breidt zijn bevoorrechte serviceaanbod uit met de diensten die het biedt aan passagiers van 65 jaar en ouder.

Istanbul Airport, waar de vluchten in juni opnieuw zijn begonnen en de operationele intensiteit geleidelijk is toegenomen, biedt speciale diensten aan passagiers van 19 jaar en ouder die het meest zullen worden getroffen door de uitbraak van Covid-65, wat hun reis ten goede zal komen en de luchthavenervaring zal vergroten. Het is bedoeld om de luchthavenervaring van passagiers van 65 jaar en ouder te maximaliseren met diensten die gratis of met korting worden verleend voor het epidemieproces.

Naast de privileges van İGA Pass worden er ook diensten verleend zoals gezondheidszorg en apotheek voor passagiers van 19 jaar en ouder die tot de risicogroep behoren, wier avondklok beperkt is om hun gezondheid te beschermen tijdens de uitbraak van Covid-65, en vooral om hun tijd op de luchthaven comfortabel te maken 31 december 2020 Het wordt gratis of met korting aangeboden tot. Turkish Airlines-diensten zullen ook worden opgenomen in deze ervaring, die wordt gehost door Istanbul Airport.

İGA particuliere passagiersdiensten voor 65 jaar en ouder zijn gratis ...

İGA Fast Track en İGA Buggy-diensten, die tot de diensten van İGA Pass behoren, worden gratis aangeboden om het reizen van passagiers van 19 jaar en ouder negatief te beïnvloeden door de Covid-65-epidemie. Omdat de Fast Track- en Buggy-services gratis zijn, wordt het reizen van passagiers ouder dan 65 jaar aangenamer.

İGA Meet & Greet, İGA Lounge en İGA Sleepod, die behoren tot de İGA particuliere passagiersdiensten voor 65 jaar en ouder, worden aangeboden met een korting van 35 procent, terwijl passagiers die van deze diensten willen profiteren slechts 65 procent van de vergoeding betalen. "65+ betaalt slechts 65 procent" Deze diensten met als slogan zijn erop gericht passagiers van een bepaalde leeftijdsgroep een veilige en comfortabele reiservaring te bieden.

Gezondheidsdiensten en apotheken van 65 jaar en ouder zullen ook bevoorrecht zijn ...

De bevoorrechte diensten die worden aangeboden aan passagiers ouder dan 65 jaar op Istanbul Airport worden nog specialer met de opname van gezondheidsdiensten en apotheken. Dankzij de samenwerking met Şafak Health Group wordt 65 procent korting op speciale examenkosten toegepast op passagiers van 20 jaar en ouder, en wordt de vervoersdienst tot aan de vluchtgate vergezeld door een arts met een gezondheidsvoertuig gratis aangeboden.

Diensten zoals medicijntransport en bloeddrukmeting worden gratis gemaakt voor passagiers van 65 jaar en ouder bij gecontracteerde apotheken op de luchthaven van Istanbul. Terwijl 15 procent korting wordt toegepast op alle niet-medicinale producten voor deze leeftijdsgroep, worden hygiëneproducten zoals gezichtsmaskers, handdesinfecterende middelen en medicijnverpakkingen ook gratis verstrekt, beperkt tot voorraden. Naast al deze middelen worden de medicijnen ook aan de passagiers van 65 jaar en ouder gegeven die om medicatie vragen tot het punt waar ze zich bevinden, samen met hun producten.

"Onze senioren ouder dan 65 zijn onze belangrijkste kroon"

Evaluaties maken over de bevoorrechte diensten die worden aangeboden aan passagiers van 65 jaar en ouder, die onlangs zijn geïmplementeerd op Istanbul Airport Samsunlu, İGA Airport Operation Chief Executive Officer en General Manager Hij zei: “Onze senioren van 65 jaar en ouder zijn erg waardevol voor ons. Met de beslissing van onze staat om hun gezondheid te beschermen, werden onze ouderen in deze leeftijdsgroep gedurende de epidemie gedurende een bepaalde periode beperkt toegestaan ​​uit te gaan. Het is onze plicht om ze te beschermen en het leven voor hen gemakkelijker te maken. We hebben verschillende diensten en producten bevoorrecht gemaakt om het reizen van onze passagiers van 65 jaar en ouder te vergemakkelijken en hun tijd op Istanbul Airport comfortabeler te maken. Met deze aanpak wilden we hun reizen een plezier maken voor onze passagiers. Onze nationale luchtvaartmaatschappij, Turkish Airlines, zal ook zijn eigen diensten integreren in deze ervaring die we hebben geïnitieerd en zal de integriteit van de passagiersdienst waarborgen. Zoals u weet, ons belangrijkste doel na Covid-19 op Istanbul Airport; 'een veilige en hygiënische reis' We hebben besloten het principe te volgen. Pandemic Airport ontving het certificaat in deze richting en Covidien-19 bij de ondertekenaars van het Aviation Health Security Protocol waren de eerste luchthaven in Turkije. Sociaal in termen van hygiëne 'de verste' Als luchthaven zetten we onze inspanningen op volle snelheid voort om al onze passagiers een unieke luchthavenervaring te bieden. ”


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen