Historische kanonkogels verwijderd uit Çanakkale War

historische kanonskogel uit de canakkale-oorlog werd vernietigd
historische kanonskogel uit de canakkale-oorlog werd vernietigd

In het Historisch Nationaal Park van het schiereiland Gallipoli werd de kanonskogel, naar schatting overleefd uit de Dardanellenoorlogen, vernietigd.


In een verklaring van het Gendarmerie General Command werd gemeld dat er een kanonskogel was in het Eceabat-district, dat zich binnen de grenzen van het nationale park bevindt, dat geacht werd te hebben overleefd van de Çanakkale-oorlogen.

In de verklaring: "Na ontvangst van de kennisgeving werd de betreffende kogel vernietigd door de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen te nemen door onze experts in explosievenverwerking door in te grijpen in overeenstemming met de relevante wet." De verklaring zei.

Hibya News Agency


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen