Eid Al-Adha Celebration Message van General Manager Yazıcı

Is het een algemeen feestbericht van de printer
Is het een algemeen feestbericht van de printer

Precious Passengers,


Religieuze feestdagen zijn uitzonderlijke dagen waarop menselijke emoties als goedheid, delen, mededogen en solidariteit worden verheven en de samenleving met elkaar wordt vermengd.

Dit jaar moeten we ervoor zorgen dat we het Offerfeest vieren, waar we onze beste momenten samen met onze geliefden beleven, binnen het kader van de regels die door ons Ministerie van Gezondheid zijn vastgesteld voor de gezondheid van onszelf en onze geliefden.

Omgaan met de Kovid-19-epidemie, die sinds maart aanzienlijke veranderingen in ons economische, sociale en culturele leven heeft veroorzaakt, zal alleen mogelijk zijn met de zorg en zorg die ieder van ons zal tonen.

Als de algemene directie van TCDD Transport, binnen het kader van het normalisatieprogramma; Aan de ene kant hebben we, terwijl we onze werkomgeving en -omstandigheden hebben gereorganiseerd, onze hogesnelheidstreinen vanaf 28 mei met de nodige voorzorgsmaatregel tot uw dienst aangeboden.

De operationele datum van onze schets en regionale treinen zullen worden bepaald volgens het verloop van de pandemie.

Zoals altijd worden in het pandemische proces allerlei voorzorgsmaatregelen genomen om onze passagiers gezond te laten reizen, terwijl de hogesnelheidstreinen, Marmaray en Başkentray-sets voor elke keer grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd.

Bij het verkopen van kaartjes in hogesnelheidstreinen met een capaciteit van 50 procent die geschikt is voor sociale afstands- en cross-seat tickets door te springen, moeten onze passagiers in een masker reizen.

Daarnaast is het voor onze passagiers erg belangrijk om te voldoen aan 19 regels tegen het Kovid-14 risico van het Ministerie van Volksgezondheid, zowel wat betreft hun eigen gezondheid als volksgezondheid.

Aan de andere kant blijft ons goederenvervoer per spoor toenemen in de continuïteit van de handel tijdens de pandemieperiode. Turkije-Europa, de Baku-Tbilisi-Kars spoorlijn evenals in China via het BTK-Turkije en China-Europa doorvoer is een hele mooie verbetering.

Het belang van de spoorwegsector in de nieuwe wereldorde die moet worden gevestigd in de post-pandemische pekişirk, de visie op het spoor om de logistieke basis in Turkije te zijn, is de belangrijkste ruggengraat.

Namens de familie van TCDD Tasimacilik AS, die hard heeft gewerkt om 7/24, 365 dagen de beste service van de hoogste kwaliteit te bieden, wens ik het feest van al onze burgers met het hart en wens ik gezondheid en welzijn.

KAMURAN PRINTER
Algemeen directeur van TCDD
en voorzitter van de raad


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen