Wat vindt u van EGO-bekledingen voor busstoelen?

e-bussen bepalen de stoelaanpassingen van de hoofdstad
e-bussen bepalen de stoelaanpassingen van de hoofdstad

Ankara Metropolitan Municipality handhaaft haar benadering van participatief beheer. Directoraat-generaal EGO vernieuwt de stoelbekleding van EGO-bussen, zodat burgers robuuster, comfortabeler en ergonomischer kunnen reizen. Metropolitan Municipality vraagt ​​de kapitalisten naar de keuze van het stoffen ontwerp van de stoelen door middel van een enquête.


Ankara Metropolitan Mayor Mansoor Slow-deelnemers met voorbeelden van heel Turkije en transparante gemeentelijke toepassingen blijven met de dag toenemen.

De Metropolitan Municipality, die belang hecht aan de voorkeur van de hoofdstad voor nieuwe praktijken met het common mind-principe, organiseert regelmatig enquêtes en vraagt ​​naar de mening van de burgers. Directoraat-generaal EGO, dat actie onderneemt om de stoelhoezen te vernieuwen die versleten zijn in solo-bussen of die hun economische levensduur hebben voltooid, neemt de mening van de hoofdstad over het ontwerp van stoffen met de door haar georganiseerde enquête.

DEELNEMER GEMEENTE

De 610 2009 stoelhoezen van de 2010 solobussen van 2011, 18 en 910 van het directoraat-generaal EGO van de Metropolitan Municipality zijn gepland om binnen 3 maanden te worden vervangen als gevolg van overmatige slijtage.

Handelend vanuit het principe van participatie en democratisch begrip in het stadsbestuur, organiseerde de Metropolitan Municipality een vragenlijst waarin de burgers werd gevraagd welk ontwerp zij de stoelbekleding in EGO-bussen wilden.

DRIE OPTIONELE ENQUVETE

Directoraat-generaal EGO, “Hoe denk je dat de stoelbekleding in EGO-bussen zit? ' In de vragenlijst die hij stelde, deelde hij ook de optionele stofontwerpen.

Inwoners van Başkent die willen deelnemen aan de enquête die is georganiseerd om het nieuwe ontwerp van stoelbekleding in solo-bussen te bepalen; De mobiele applicatie Başkent kan stemmen op het ontwerp van de stoelbekleding die ze mooi vinden op de officiële websites van het directoraat-generaal EGO en de metropool Ankara.

Om deel te nemen aan de enquête KLIK HIER


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen