Hygiënestudies worden voortgezet in voertuigen voor openbaar vervoer in Ankara

de hygiëneactiviteiten worden voortgezet in voertuigen voor openbaar vervoer in Ankara
de hygiëneactiviteiten worden voortgezet in voertuigen voor openbaar vervoer in Ankara

De Metropolitan Municipality, die binnen het kader van de maatregelen tegen de Covid-19-epidemie in Ankara geen compromissen sluit met de hygiënevoorschriften in het openbaar vervoer, zet haar schoonmaak- en desinfectie-inspanningen zonder onderbreking voort. Teams van de afdeling Health Affairs 7/24; Hij zet zijn hygiëneactiviteiten voort in Metro-, ANKARAY- en EGO-bussen.


De Metropolitan Municipality, die het COVID-19-proces met succes heeft doorstaan ​​met de werken die de volksgezondheid verzorgen in opdracht van de Ankara Metropolitan Mayor Mansur Yavaş, gaat zonder onderbreking door, vooral in voertuigen voor openbaar vervoer.

De teams van de afdeling Gezondheidszaken, die dagelijks hygiëneactiviteiten uitvoeren op EGO-bussen, metro en ANKARAY, besteden veel werk om ervoor te zorgen dat de burgers vreedzaam reizen.

GEDETAILLEERDE REINIGING ELKE NACHT

Dagelijks worden ongeveer 320 bussen, die door de algemene directie van EGO in dienst worden genomen, en de wagons in Metro en ANKARAY dagelijks schoongemaakt en ontsmet.

In het kader van desinfectiewerkzaamheden, alle binnenoppervlakken van de voertuigen voor openbaar vervoer waar de hoofdsteden naar toe reizen, het plafond, de achter- en onderkant van de passagiersstoelen, de ramen, de reclameborden, de handgreep en handgreeppijpen van de passagiers, de deurbladen, de bestuurdersplaats, torpedo, glazen randen, zij- en plafondoppervlakken, ventilatie. hoezen, alle metalen oppervlakken in het voertuig worden gereinigd met hygiënische schoonmaakmiddelen.

Naast de gedetailleerde reinigingswerkzaamheden in de voertuigen voor openbaar vervoer van de Metropolitan Municipality, wordt desinfectie uitgevoerd tegen virussen met speciale desinfectiemiddelen. Ook worden de handdesinfectie-units die de passagiers kunnen gebruiken om hun handen te desinfecteren dagelijks gevuld en worden bussen gereed gemaakt voor de reis.

GEEN WETENSCHAP VAN HYGIËNE

Zijn prioriteiten zijn de volksgezondheid als directeur-generaal van de EGO, hoofd van de afdeling Busbeheer van de directoraat-generaal van de EGO, Yahya Şanlıer, zei:

“Sinds de eerste dag van de Covid-19-epidemie in ons land, zetten we de onderzoeken naar desinfectie en reiniging zonder onderbreking voort. Onze dagelijks gemiddeld 320 bussen die we voor de dienst leveren, worden regelmatig gedesinfecteerd in de 5 regio's waar ze elke nacht worden opgeslagen. We werken intensief samen met onze eigen schoonmaak- en zorgteams om onze burgers openbaar vervoer te bieden in een schone en hygiënische omgeving. ”

President van de afdeling Gezondheidszaken Seyfettin Aslan, die de desinfectiewerkzaamheden ter plaatse onderzocht en erop wees dat de hygiënische werkzaamheden in de voertuigen voor openbaar vervoer in de hoofdstad onder de garantie van de Metropolitan Municipality vallen; “Sinds de eerste dag dat de wereldwijde epidemie een pandemie werd, zetten we de intensieve maatregelen die we nemen in onze voertuigen voor openbaar vervoer met grote ernst en verstoring voort. Dankzij deze maatregelen kunnen onze burgers veiliger en vreedzamer reizen. Onze teams werken dag en nacht zonder concessies te doen op dit gebied. ”

Metropolitan Municipality voert desinfectie- en reinigingswerkzaamheden uit in veel voertuigen voor openbaar vervoer, van particuliere openbare bussen tot taxi's, minibussen en shuttle-voertuigen tijdens het lopende pandemische proces, en biedt gratis maskerondersteuning aan zowel transportwinkeliers als burgers.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen