Verkennend onderzoek in het geval van Çorlu-treinongevallen na 2 jaar

Intensief onderzoek naar ongevallen met ongevallen na jaarstop
Intensief onderzoek naar ongevallen met ongevallen na jaarstop

Ontdekkingsonderzoek in Çorlu-treinongeval na 2 jaar Na 8 jaar met betrekking tot de treinramp waarbij 2018 mensen om het leven kwamen, waarvan 7 op 25 juli 2 in het district Çorlu in Tekirdağ, werd ter plaatse een deskundig onderzoek en exploratieonderzoek uitgevoerd. Conflict tussen families die niet naar het verkenningsgebied werden gebracht en de rijkswacht.


Istanbul van het district Uzunköprü in Edirne HalkalıDe passagierstrein, die 362 passagiers en 6 personeelsleden heeft die naar Istanbul verhuizen, is op 8 juli 2018 ontspoord, nabij het Sarılar-district van het Çorlu-district Tekirdağ. 7 kinderen, 25 mensen kwamen om bij het ongeval, 328 mensen raakten gewond.

Tijdens de vijfde hoorzitting van het proces, die plaatsvond op 25 juni, werd besloten om de vijfde hoorzitting van de rechtszaak in het Çorlu-district Tekirdağ te onderzoeken, waarbij 340 mensen stierven en 4 mensen gewond raakten.

Na de beslissing van de rechtbank om een ​​deskundige ontdekking te doen op de plaats van het incident op de 5e hoorzitting, deed de delegatie een ontdekkingsonderzoek in de buurt van het Sarılar-district waar het ongeval plaatsvond. Het team van de rechtbank en het deskundige team van 7 mensen kwamen naar het ongeval met de bovenleiding die TCDD gebruikte vanaf het treinstation van Çorlu. Het duurde ongeveer 2 uur voordat de rechtbank en de deskundige de regio hadden onderzocht.

De families ontmoetten elkaar en reageerden op de expeditie die met de trein kwam met de slogans "Rechts, wet, rechtvaardigheid", "Moord, geen ongeluk".

Toen de families die bij het ongeval hun familieleden verloren, niet naar het verkenningsgebied werden gebracht, brak er een confrontatie uit tussen de families en de rijkswacht. De delegatie vertrok na voltooiing van haar werkzaamheden in de regio.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen