Binnenlandse dagelijkse vluchtschema's in China overschreden 13 duizend

Het aantal binnenlandse vluchten per dag is verstreken
Het aantal binnenlandse vluchten per dag is verstreken

Het Chinese burgerluchtvaartagentschap kondigde vrijdag (24 juli) aan dat het dagelijkse vluchtnummer het normale activiteitenniveau bleef bijhouden, aangezien het aantal vluchten is toegenomen sinds de uitbraak van de COVID-19 en donderdag een recordaantal bereikte.


Het aantal vluchten van de burgerluchtvaart bereikte op donderdag 23 juli 13 duizend 59 en bereikte 19 procent van het niveau vóór de COVID-80-uitbraak. Op dezelfde dag bereikte het aantal dagelijkse vliegtuigpassagiers 1,27 miljoen; dit komt overeen met ongeveer 70 procent van het aantal passagiers in dezelfde periode vorig jaar.

Het reizen door het Chinese luchtverkeer neemt sinds februari van maand tot maand toe. De burgerluchtvaartsector rapporteerde trouwens in juni gemiddeld 10 820 vluchten per dag. Dit betekent een stijging van 14,1 procent ten opzichte van mei.

Hibya News Agency


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen