Çiğli Tramlijn Bouwwerkzaamheden Pre-kwalificatie Tenderresultaat

cigli tramlijn bouwwerkzaamheden tender resultaat
cigli tramlijn bouwwerkzaamheden tender resultaat

Çiğli Tramlijn Constructiewerk Prequalificatie Inschrijving Resultaat: Inschrijving, ongeveer 12 km lange tramlijn en haltes met 15 stations, transformatorgebouwen (ondergronds / boven), viaduct, mechanische, elektrische werken en elektromechanische werken, Konak-tram in bedrijf. Dit omvat de verlenging van de platformlengtes van de aanslagen. De duur van de werkzaamheden is 730 (zevenhonderd dertig) kalenderdagen vanaf de plaats van levering.


Izmir Metropolitan Municipality Rail System Department 2020-bedrijven hebben een prekwalificatie aangevraagd voor het aanbestedingsnummer 342727/17. Deze bedrijven worden als volgt vermeld:

 1. Alsim Alarko
 2. Kolin Construction - Ederay Construction
 3. Unitek İnşaat - YDA Construction
 4. ÖZKA Constructie - Dillingham Constructie
 5. Ermit - En-Ez Constructie
 6. geboorte
 7. Bouwcentrum
 8. Makyol
 9. Şenbay Mining - Özgün Yapı
 10. Nurol constructie
 11. Cengiz Bouw
 12. Özkar Construction
 13. Dido-ray - Araz Energy
 14. Gülermak
 15. IC İçtaç
 16. Kiev Metrobud - Barankaya Construction
 17. Pers Yapi - Astro-bovenbouw

Informatie over Çiğli Tram

De eerste fase van Çiğli Tramway, Karşıyaka Het begint bij Çevreyolu Station en strekt zich uit tot Ataşehir, Çiğli Istasyonaltı-gebieden, Çiğli İZBAN-halte en Çiğli Regional Training Hospital met een verbindingsbrug. Deze etappe is 3 meter lang en bestaat uit vier haltes.

De tweede fase start vanuit Ataşehir Mahallesi en gaat door de Atatürk Organised Industrial Zone, Katip Çelebi University en Ata Sanayi en eindigt in het Çiğli Regional Training Hospital. Deze etappe met een totale lengte van 7 meter bestaat uit 500 haltes.

Eerste fase van cigli-tram
Eerste fase van cigli-tram

Er zijn in totaal 14 stations op de Çiğli-tramlijn

De lijn zal uit 14 stations bestaan. De lijnbreedte is 7,2 meter. Het grootste deel van de route was gepland als een dubbele lijn, die door de centrale schuilplaatsen van de bestaande straten en wegen liep. De eerste fase van het project Karşıyaka Beginnend vanaf Çevreyolu Station, zal het de wijken Ataşehir en Çiğli İstasyonaltı, Çiğli İZBAN Station en Çiğli Regional Training Hospital dekken met de verbindingsbrug. Er zullen vier stations zijn in dit stadium van 3 meter lang.

De tweede fase begint bij Ataşehir Mahallesi en volgt de Ata Sanayi Industrial Route, Katip Çelebi University, Ata Sanayi route en eindigt bij het Çiğli Regional Training Hospital. Er zullen in deze etappe 7 stations zijn, die 500 meter lang zijn.

Tramroute Çiğli

Tramlijn Çiğli wordt in 2,5 jaar voltooid

Karşıyaka en de verbinding met İZBAN Çiğli tramlijn zal over ongeveer 2,5 jaar worden voltooid. Hat, Karşıyaka Het wordt een voortzetting van de tram. Om de integratie van de lijn met İZBAN te verzekeren, zal ongeveer 300 meter verbindingsbrug worden gebouwd die de ringweg zal oversteken. Naast de tramlijn zijn er voetgangers- en fietsroutes op de brug.

Er zullen tramstations zijn voor Çiğli Regional Training Hospital en İzmir Katip Çelebi University. De lijn gaat ook door Çiğli Ata Sanayi en Atatürk Organized Industrial Zone (AOSB). Burgers die de tram nemen vanuit Alaybey kunnen zonder onderbreking naar Çiğli reizen. Aldus zal het autoverkeer worden verminderd.

Izmir tramkaart


hoe 1

Beoordelingen