Boztepe Paragliding Flight Track vernieuwd

de landingsbaan van de hellingparapute in Boztepede is vernieuwd
de landingsbaan van de hellingparapute in Boztepede is vernieuwd

De landingsbaan waar paraglidingvluchten plaatsvonden, werd vernieuwd in Boztepe, het toeristische attractiecentrum van Ordu. Bülent Şişman, de adjunct-secretaris-generaal van de Metropolitan Municipality, zei dat met de voltooide werkzaamheden een veilige startplaats is gecreëerd voor liefhebbers van paragliden.


Ordu Metropolitan Municipality heeft een veilige baan in gebruik genomen in Boztepe, het uitkijkterras van de stad, op de hoogte van 530, waar adrenaline-enthousiastelingen die paragliden vliegen al jaren wachten. Metropolitan burgemeester Dr. De werken, die begonnen met de instructie van Mehmet Hilmi Güler, werden binnen 10 dagen afgerond.

PRESIDENT GÜLER GEEFT INSTRUCTIES

Adjunct-secretaris-generaal Bülent Şişman onderzocht de werken die waren voltooid en voortgezet door de Metropolitan Municipality in Boztepe, een van de belangrijkste toeristische centra van de stad. Şişman zei dat liefhebbers van paragliding 10 dagen geleden hun belofte om een ​​veilige sprong te maken, nakwamen, en zei: “Onze president Mr. Dr. Met de instructies van Mehmet Hilmi Güler hebben we in totaal 250 m2 spooroppervlak bedekt met groen rubber dat compatibel is met natuurlijke textuur. Alles is klaar voor een veilig vertrek, een prettige vlucht. Veel succes voor stadstoerisme. ”

DOEL IN TOERISME; "12 MAAND LEGER"

Adjunct-secretaris-generaal Şişman zei dat de aantrekkelijkheid van Boztepe zal toenemen met de projecten die in gebruik worden genomen door de Metropolitan Municipality: “We willen van Ordu 12 maanden lang een favoriete toeristische stad maken. In die zin hebben we schoonheid toegevoegd aan de schoonheid van Boztepe met onze projecten 'Touch the Clouds', onze landschaps- en wandelpaden. Onze President Mr. Onder leiding van Mehmet Hilmi Güler zetten we ons werk voort op toeristische bestemmingen in onze districten. ”


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen