Is het openbaar vervoer gratis tijdens een offervakantie in Ankara?

Is het openbaar vervoer gratis tijdens een offervakantie in Ankara?
Foto: EGO

Het directoraat-generaal EGO wordt op 31 juli 2020 en 1-2-3 augustus 2020 gratis voorzien van voertuigen voor openbaar vervoer (EGO-bussen, METRO en ANKARAY).


Volgens het besluit van "Gratis gebruik van openbaar vervoer door het directoraat-generaal van de EGO van bussen, spoorwegsystemen en kabelbanen tot 06.00:24.00 uur op religieuze en nationale feestdagen tot de eerste lokale bestuursverkiezingen door de gemeenteraad van Ankara". Tijdens de vierdaagse Eid al-Adha kunnen ze gratis profiteren van het openbaar vervoer dat wordt uitgevoerd door het directoraat-generaal EGO.

De vertrektijden en routes van EGO-bussen, die 335 in de applicatie blijven bedienen, zijn toegankelijk via de mobiele applicatie in EGO CEP en vanuit het gedeelte "IN-CITY TRANSPORT / Web Information System" op de website van ons bedrijf (www.ego.gov.tr).

Ayrıca, Karşıyaka De belservice wordt tijdens het feest tussen 4 uur en 2 uur aangeboden met in totaal 1 solo EGO-bussen, 7 op de begraafplaats, 08.00 op de Sincan Cimşit-begraafplaats en 19.00 op de Ortaköy-begraafplaats.

Tijdens de pandemie waarin we leven, herinneren we ons er nogmaals aan dat onze burgers aandacht moeten besteden aan het gebruik van hygiëne, fysieke afstand en masker met gevoeligheid, vooral in het openbaar vervoer, haltes, stations, en wensen dat de heilige Eid al-Adha gezondheid, vrede en geluk brengt voor de hele mensheid, vooral ons land.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen