Directoraat-generaal Bosbouw voor de aanwerving van 700 vaste werknemers

Het directoraat-generaal Bosbouw zal vaste werknemers aanstellen
Het directoraat-generaal Bosbouw zal vaste werknemers aanstellen

In overeenstemming met de bepalingen van de verordening betreffende de procedures en beginselen die moeten worden toegepast op werknemers in dienst van openbare instellingen en organisaties, in de provinciale organisatie van de algemene directie van de bosbouw, de machinebediener 200, grader 200, graafmachinist 200, bulldozer 60 en tractormachinist 40 in totaal 700 vaste werknemers (vast) worden aangeworven.


Algemene en speciale voorwaarden en andere informatie die kandidaten moeten zoeken, worden gespecificeerd in de openstaande vacatures van İŞKUR. Deze aankondigingen worden tussen 04-10 en 08/2020 op İŞKUR gepubliceerd. Kandidaten die voldoen aan de voorwaarden vermeld in de aankondiging, zullen tijdens de aankondiging hun aanvraag indienen via İŞKUR.

Kandidaten worden uitgenodigd voor het mondelinge en toegepaste examen, 4 (vier) keer meer dan het aantal vacatures dat in de vacature is gespecificeerd. Deze kandidaten worden bepaald op basis van het resultaat van de trekking die voor een notaris zal worden getrokken. De plaats en datum van de kavel zullen worden gespecificeerd in de aankondiging van de openstaande job İŞKUR en zullen ook worden aangekondigd op de website van de relevante regionale directie van de bosbouw. Hierover zal geen schriftelijke melding worden gedaan aan de adressen van de kandidaten. De proefperiode van alle aan te kondigen functies is twee maanden in overeenstemming met de arbeidswet nr. 4857. Alle informatie over het wervingsproces, de bij de kandidaten op te vragen documenten en de locatie en datum van het mondelinge en toegepaste examen worden bekendgemaakt op de website van de regionale directoraten. De sollicitaties van de kandidaten, waarvan wordt aangenomen dat ze niet aan de vraagvoorwaarden hebben voldaan, kunnen door de administratie worden beëindigd in elke fase van het aankondigings-, uitwisselings-, examen- en benoemingsproces.

Voor details van advertentie KLIK HIER


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen