Beveiligingsmaatregel voor Adnan Menderes Bridge Elevator

adnan meander bridge beveiligingsliften
adnan meander bridge beveiligingsliften

Kocaeli Metropolitan Municipality bouwt Pishmanians Square in het gebied in het centrum van de stad voor Pismaniye, het symbool van Izmit. Direct naast het plein dat is gebouwd op het gebied dat door voormalige vissers is gevonden, zal de lift aan de kant van het gemeenschapscentrum van de voetgangersbrug Adnan Menderes de burgers tijdelijk geen week bedienen vanwege het werk dat in het gebied moet worden gedaan.

VOOR DE VEILIGHEID VAN BURGERS


Bij de werken die worden uitgevoerd met de toevoeging van een modern plein aan de wijk Izmit, zullen bouwmachines en andere voertuigen in- en uitstappen. De bruglift direct naast het bouwgebied van de Kocaeli Metropolitan Municipality wordt een week gesloten voor de veiligheid van de burgers en voor de veiligheid van de burgers.

MODERN VIERKANT

De Metropolitan Municipality voegt een nieuwe service toe aan de services die de levens van burgers en ambachtslieden in de hele stad raken. In dit verband wordt een modern plein verworven voor de wijk Izmit met het project "Balıkcılar Mevki Meydani Arrangement and Refugees Sales Points". Met het project kunnen zowel de handelaarshandelaren verkopen op een modern plein en kunnen burgers met een gerust hart winkelen op dit plein.

VIERKANT WORDT GEBOUWD OP MEER DAN DUIZEND 2 VIERKANTE METERS

In het project, dat de wijk Izmit naar een nieuw plein zal brengen, zal de grootte van het plein in totaal tweeduizend 2 vierkante meter bedragen. Naast het groene gebied van 950 vierkante meter komen er 555 winkels van 26 vierkante meter en een buffet van 5 vierkante meter op het Pismaniyenler-plein.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen