Ondersteuning voor kortetermijnwerktoeslag wordt met 1 maand verlengd in Karsan

de steun voor kortetermijnwerktoeslag wordt in maanden verlengd
de steun voor kortetermijnwerktoeslag wordt in maanden verlengd

In Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş wordt de uitkering voor kortetermijnwerktoeslag met één maand verlengd.


In de verklaring aan het Public Disclosure Platform (PDP) werd het volgende opgemerkt: “In het kader van de maatregelen die zijn genomen om de effecten van de Covid-19-uitbraak te verminderen, is de verlenging van de kortetermijntoeslag voor werkplekken voor kortdurende werkplekken om dwingende redenen binnen het bereik van periodieke situaties als gevolg van externe effecten als gevolg van het nieuwe type coronavirus. In het kader van het gepubliceerde besluit van de president zal de kortetermijnondersteuning voor de productie en activiteiten op alle locaties van ons bedrijf worden verlengd van 1 tot en met 1 juli 31 door deze met 2020 maand te verlengen. ”


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen