Istanbul Airport Museum geopend voor bezoek

Het luchthavenmuseum van Istanbul is geopend om te bezoeken
Het luchthavenmuseum van Istanbul is geopend om te bezoeken

De Turkse luchthaven van Istanbul overwoog ook om buiten de luchthaven te blijven als een toegangspoort tot de wereld van cultuur en kunst, opende de beschaving en legde uit om het Istanbul Airport Museum te bezoeken, waar de werken plaatsvinden in Anatolië.


Minister van Cultuur en Toerisme Mehmet Nuri Ersoy, gouverneur van Istanbul Ali Yerlikaya, HDI Airport Operator van de Chief Executive Officer en General Manager Kadri Samsunlu met een museum in een ceremonie met de deelname van andere gerelateerde "Turkije's schatten; De tentoonstelling getiteld "Faces of the Throne" ontmoette ook zijn bezoekers.

Tijdens de opening zei minister Ersoy dat ze zijn begonnen met het implementeren van nieuwe strategieën om de inkomsten uit toerisme te verhogen, en de belangrijkste hiervan zijn de veranderingen die ze hebben aangebracht in hun promotiestrategieën.

De eerste fase vorig jaar, de Turkse minister, die verklaarde dat ze het bureau voor toerismebevordering en -ontwikkeling Ersoy hadden geïmplementeerd: "Professioneler, een systeem dat al 100 jaar wordt gebruikt, een systeem in de wereld waar het management van de toeristische sector, we het Turkse toeristische leven hebben gewonnen. Terwijl we naar verschillende promotiestrategieën gingen, hebben we vooral nieuwe strategieën geïntroduceerd. Een van deze strategieën is het Istanbul Airport Museum, dat we vandaag samen hebben geopend. ” zei.

Minister Ersoy zei dat hij van plan is om het museum een ​​nieuwe attractie voor de passagiers met de luchthaven te maken:

'In Turkije brengen we een museum met artefacten samen die alle beschavingen in Anatolië tot leven brengen. 3. Een van de gasten van buitenlanders die naar Turkije komen, is afkomstig van Istanbul Airport en de gasten hadden vorig jaar 15 miljoen gevonden. We zijn erin geslaagd om naar Turkije te brengen, maar hadden meer dan 15 miljoen bezoekers op doorreis naar een ander land zonder naar Istanbul te gaan. Nu we naar Turkije komen, zullen de gasten na de landing in Istanbul suborn naar een ander land gaan, een dergelijk project om Anatolië bewust te maken en tot leven te wekken. "

Minister Ersoy verklaarde dat er vaste gasten zijn die elk jaar of soms wel twee keer per jaar naar bestemmingen zoals Istanbul komen, eraan toevoegend dat ze het concept van het museum met verschillende culturele rijkdommen elk jaar zullen veranderen in naam van deze massa's.

"Turkije's schatten; Gezichten van de troon ”

Istanbul zal het eerste bezoek zijn aan de tentoonstelling van het Airport Museum "Treasures of Turkey; In de verzameling van "De gezichten van de troon" worden veel interessante werken, zoals het "Vredesverdrag", het eerste bekende vredesverdrag in de menselijke geschiedenis, en de "Talisman Shirts-Caftans" van de Ottomaanse sultans, aan de bezoekers gepresenteerd.

Er zijn ook secties voor kinderen in het museum, waar de werken die door Anatolische beschavingen worden gepresenteerd als erfgoed voor de wereldcultuurgeschiedenis zijn. Het museum heeft interactieve spellen en toepassingen waarmee kinderen waardevolle stukken van de Turkse cultuur kunnen ontdekken.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen