Directoraat-generaal Snelwegen om 9 voormalige veroordeelden te rekruteren

de algemene directie van snelwegen zal voormalige rechters in dienst nemen
de algemene directie van snelwegen zal voormalige rechters in dienst nemen

Het directoraat-generaal van de snelwegen wordt geëxploiteerd met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, waarvan de duur niet zeker is; In totaal 9 ex-veroordeelde of gewonde (TMY) werknemers zullen niet worden aangemerkt als een handicap in de strijd tegen het terrorisme.


Vraagomstandigheden in de wake-status kandidaten binnen 5 dagen na de publicatiedatum van de Turkse provinciale advertentie van het arbeids- en arbeidsbureau / of het bijkantoor http://www.iskur.gov.tr kan aanvragen via internetadres.

De punten die in aanmerking moeten worden genomen door de kandidaten die willen solliciteren, worden gespecificeerd in het gedeelte voorwaarden en uitleg om te zoeken naar degenen die als ex-gedetineerden-TMY worden beschouwd in de onderstaande link.

Voor details van advertentie KLIK HIER


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen