EU-reisbeperkingen tegen Turkije moeten worden opgeheven

EU-specifiek voor Turkije moet de reisbeperking worden opgeheven
EU-specifiek voor Turkije moet de reisbeperking worden opgeheven

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu had een ontmoeting met de ambassadeur van de Europese Unie in Turkije, ambassadeur Christian Berger. De ontmoeting tussen de betrekkingen tussen de EU en Turkije werd besproken.


Tijdens de bijeenkomst komen nieuwe soorten grenzen tussen Turkije en de Europese Unie bij de aankomst van goederen met wederzijdse vertrekcoronavirus (Kovid-19), waarbij het onderwerp van de noodzakelijke stappen om niet door de epidemie te worden aangetast, op de agenda komt, het langetermijneffect tussen de beperkende maatregelen van de EU en Turkije werd erop gewezen dat dit niet te groot moest zijn.

Tijdens de bijeenkomst wijst de opheffing van reisbeperkingen door de EU ook op derde landen en wisselde van gedachten over de kwestie van opheffing van beperkingen voor Turkije. De ministers Karaismailoğlu wijzen erop dat ze een zeer succesvolle periode, de uitbraak van Turkije, de uitbraak op tijd moeten beginnen, evenals maatregelen die tijdens de normalisatieperiode worden genomen en die ze proberen te overwinnen met het vertelde proces. Ambassadeur Berger gaf ook de boodschap dat er op het gebied van transport een voorbeeldige samenwerking is geweest met de Europese Unie en dat de projecten in toenemende mate zullen worden voortgezet.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen