Raad voor hoger onderwijs om 8 deskundig personeel met contract aan te werven

De commissie voor hoger onderwijs zal deskundig personeel inhuren
De commissie voor hoger onderwijs zal deskundig personeel inhuren

Het voorzitterschap van de Raad voor hoger onderwijs wordt aangeworven om te worden aangesteld in overeenstemming met artikel 657 / B van wet nr. 4.


In overeenstemming met paragraaf (c) van Bijlage 2 van de "Principes betreffende de tewerkstelling van gecontracteerd personeel", zal het door ons Agentschap uit te voeren mondelinge examen worden geplaatst onder de kandidaten tot tien keer van de vacature voor contractueel personeel voor elke titel die wordt aangeworven. (Volgens deze rangorde hebben de kandidaten die dezelfde score behalen als de laatste kandidaat ook het recht om het examen af ​​te leggen.)

Aanvragen vanaf de datum van aankondiging www.yok.gov.t is Na het volledig en correct invullen van het aanvraagformulier op de website, door het plakken en ondertekenen van de foto's, samen met de bovengenoemde documenten, tussen 21.07.2020-30.07.2020, Raad voor het hoger onderwijs (afdeling Personeelszaken) op Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde nr .: 10 06800 Bilkent / Ankara per post. Na deze datum worden de aanvragers en degenen die ontbrekende documenten indienen niet meer geaccepteerd.

Voor details van advertentie KLIK HIER


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen