Technische specificaties van de National Electric Train Set

technische kenmerken van de nationale elektrische treinset
technische kenmerken van de nationale elektrische treinset

De fabriekstests van de eerste binnenlandse en nationale elektrische trein geproduceerd in TÜVASAŞ-faciliteiten in Sakarya zijn vanaf vandaag van start gegaan. De nationale treinstellen, die naar verwachting eind augustus met proefritten zullen starten, zullen gedurende het jaar passagiers gaan vervoeren in overeenstemming met de staat van de proeven.


De National Electric Train Set, die ook bedoeld is om tegen 2023 naar de landen van de Europese Unie te worden geëxporteerd, is ontworpen en vervaardigd in TSI-normen. De snelheid van de trein is verhoogd van 160 km / u naar 200 km / u.

De nationale trein geproduceerd in TÜVASAŞ is ontworpen en vervaardigd met een aluminium carrosserie. Bij het ontwerp van de nationale trein met hoge comfortfuncties werd aan allerlei behoeften van gehandicapte passagiers voldaan.

Het Train Control and Monitoring System (TCMS, Train Control and Monitoring System) van de National Electric Train Set werd geleverd door ASELSAN Het Train Control and Monitoring System is het “brein” dat zorgt voor het centrale beheer van de trein en op een manier om een ​​hoge beveiliging te bieden met zijn originele software, hardware en algoritmen. Het is ontworpen.

Daarnaast werden ook tractiekettingsystemen (hoofdtransformator, tractieomvormer, hulpomvormer, tractiemotor en versnellingsbak) voor de National Electric Train Set geleverd door ASELSAN. Traction Chain System is ontworpen om hoge efficiëntieprestaties te leveren met originele software, hardware en algoritmen, een van de meest kritische technologische componenten van het platform, dat zorgt voor tractiecontrolebeheer van de trein.

Technische specificaties van de National Electric Train Set

 • Maximum snelheid: 160 km / u - 200 km / u
 • Voertuig lichaam: aluminium
 • Rail-goedkeuring: 1435 mm
 • Asbelasting: <18 toon
 • Buitendeuren: Elektromechanische deur
 • Voorhoofdwanddeuren: Elektromechanische deur
 • bogie: Aangedreven draaistel en niet-draaistel draaistel op elk voertuig
 • Minimale krommestraal: 150 m
 • Spoor: EN 15273-2 G1
 • Aandrijfsysteem: AC / AC, IGBT / IGCT
 • Passagiersinformatie: PA / PIS, CCTV
 • Aantal passagiers: 322 + 2 PRM
 • Verlichting systeem: LED
 • Airconditioning Systeem: EN 50125-1, T3 Klasse
 • Voeding 25kV, 50 Hz
 • Buitentemperatuur: 25 ° C / + 45 ° C
 • TSI-conformiteit: TSI LOCErPAS - TSI PRM - TSI NOI
 • Aantal toiletten: Vacuümtype toiletsysteem 4 standaard + 1 universeel (PRM) toilet
 • Teken frame pakket: Automatische koppeling (Type 10) Semi-automatische koppeling

National Electric Train Set Introductiefilm

Antwoorden op vragen over National Electric Train

National Electric train 5-voertuig treinset heeft een capaciteit van 324 passagiers. Twee hiervan zijn voor gehandicapte passagiers. Het energieverbruik van onze treinset is 6 KW / uur per km. Hij verbruikt 20 procent minder energie dan vergelijkbare treinstellen. Voor details Klik hier...Turkey Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ), geproduceerd door de National Electric Train Factory Test Kit Ceremony, het bedrijf Sakarya, werd gehouden in de fabriek in Adapazari. Het lokale tarief van de prototypesets is 60 procent en wanneer de nationale elektrische treinstellen massaproductie starten, worden ze geproduceerd met 80 procent plaats. Voor details Klik hier...De National Electric Train Set, die ook bedoeld is om tegen 2023 naar de landen van de Europese Unie te worden geëxporteerd, vervaardigd door TÜRASAŞ, is ontworpen en vervaardigd in TSI-normen. Onze nationale trein zal worden gebruikt op alle elektrische lijnen voor conventioneel personenvervoer. Bovendien bedraagt ​​de snelheid van de trein, die in voorstedelijke systemen kan worden geïntegreerd, 160 km / u. 200 km / uis verwijderd. Voor de technische specificaties van de trein Klik hier...De National Electric Train Set, die ook bedoeld is om tegen 2023 naar de landen van de Europese Unie te worden geëxporteerd, vervaardigd door TÜRASAŞ, is ontworpen en vervaardigd in TSI-normen. De snelheid van de trein is vanaf 160 km / u. 200 km / uis verwijderd. Voor de technische specificaties van de trein Klik hier...De National Electric Train Set, die ook bedoeld is om tegen 2023 naar de landen van de Europese Unie te worden geëxporteerd, vervaardigd door TÜRASAŞ, is ontworpen en vervaardigd in TSI-normen. De snelheid van de trein is verhoogd van 160 km / u naar 200 km / u. Voor de technische specificaties van de trein Klik hier...Er is aanzienlijke vooruitgang geboekt voor de binnenlandse productie van kritieke technologieën en nationale defensie-industrieën in verschillende sectoren, waaronder Turkije, en de vastberadenheid hierover werd verder versterkt met het jaarlijkse investeringsprogramma 2020. De beslissingen met betrekking tot het project "National Electric Train Set" dat in het programma is opgenomen, vormen een opmerkelijk voorbeeld van deze wil. Het programma, dat een nieuw tijdperk is begonnen op het gebied van plaats en nationaliteit op het gebied van spoorwegvervoerssystemen, zal verdere ontwikkelingen vergen, zoals het ondersteunen van de binnenlandse industrie, het verminderen van technologische competentie op de benodigde gebieden, het verminderen van buitenlandse afhankelijkheid en het behalen van serieuze economische voordelen.


De nationale elektrische trein, die op 29 juni 2020 door TÜRASAŞ op de rails werd gezet, werd opnieuw ontworpen om een ​​snelheid van 200 km / u te halen. Voor details Klik hier...


Laad meer

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen