Hoe is de Gaziray Commuter Line?

Gaziray Commuter Line What Condition
Gaziray Commuter Line What Condition

TCDD adjunct-algemeen directeur Metin Akbaş en zijn begeleidende delegatie maakten opmerkingen over de route van het Gaziray-project, dat werd uitgevoerd in samenwerking met TCDD en de metropool Gaziantep.


De Republiek Turkije State Railways (TCDD) en Gaziantep Metropolitan Municipality in samenwerking met het uitgevoerde Gaziray-project onderzoekt de route Akbas, Gaziantep naar in het verkeer dat Gaziray positief zal bijdragen dat het project in de zeer belangrijke vooruitgang is die is bereikt, met de productie van het project zei dat veel kunststructuur is voltooid. Gaziray, dat zal dienen als elektrisch en gesignaleerd, zal de bevolking van Gaziantep comfort en comfort bieden met zijn bijdragen aan stedelijk vervoer. Hij zei dat we dag en nacht werken om zo snel mogelijk te worden voltooid en in gebruik te worden genomen.

Na een bezoek aan de gouverneur van Gaziantep, Davut Gül, gaf de adjunct-algemeen directeur van Akbaş informatie over de hogesnelheidstreinprojecten tussen Adana en Gaziantep en het Gaziray-project.

Aan de andere kant sprak gouverneur Davut Gül zijn wens uit dat TCDD zeer belangrijke projecten voor de regio met succes heeft voltooid en dat deze projecten projecten met een hoge toegevoegde waarde zijn.

Een bezoek aan de Metropolitan Municipality als onderdeel van zijn contacten in Gaziantep, de adjunct-algemeen directeur Metin Akbaş ontmoette secretaris-generaal Sezer Cihan en evalueerde het gezamenlijke gebruik van het Gaziray-magazijn rond de haltes in de voorsteden die in het kader van het Gaziray-project waren voltooid. Bijeenkomst met Gaziantep Water and Sewerage Administration General Manager (GASKİ) Hüseyin Sönmezler, Akbaş wisselde van gedachten over de effecten van 4800 meter lange tunnelbouw in het kader van het project op de GASKİ-infrastructuur en de te nemen maatregelen.

Kaart van Gaziraybabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen