Astroloog Nilay Dinç: zal de dollar crashen in 2021?

Astroloog Nilay Dinç
Astroloog Nilay Dinç

We zijn getuige van het feit dat sommige astrologen zeer zelfverzekerde voorspellingen hebben gedaan dat de dollar in 2021 zal instorten op sociale media en zelfs onlangs op tv-uitzendingen, maar in tegenstelling tot andere astrologen, trekt astroloog Nilay Dinç een heel ander beeld. In zijn artikel van 19 april 2020 had hij eerder de plunderingen en opstanden voorzien die nu in Amerika en Europa plaatsvinden. Laten we luisteren naar het lot van de dollar in 2021 van astroloog Nilay Dinç. En hij zegt ...


Laten we dat eerst verduidelijken; Natuurlijk zal de dollar op een dag instorten, maar dat is nooit in 2021. Net zoals het geld van het Byzantijnse rijk Solidus 700 jaar is, het Romeinse rijk Aureus 300 jaar, het Spaanse geld Real de Ocho, 110 jaar, en ten slotte het Britse pond 105 jaar, de munteenheid van de VS en natuurlijk stierf hij in 1971. De dollar, die de valuta van de wereld werd als gevolg van het feit dat Nixon het "op goud gebaseerde" monetaire systeem had verlaten, zal ook "ineenstorten", "sterven". Het geld van de bovengenoemde rijken veranderde tenslotte in "plat geld", wat "fiatgeld" betekent - Turks equivalent en "wettig geld" met de oorspronkelijke uitdrukking. Met andere woorden, aangezien de waarde van geld gebaseerd is op de wetten van de regeringen, wordt het de wet genoemd en heeft het geen waarde behalve dat de staat zegt: "Ik sta garant voor deze gelden", ze zijn slechts een stuk papier.

De Amerikaanse dollar werd tussen 1944 en 1971 geïndexeerd in goud en het geld van de rest van de wereld werd geïndexeerd in de Amerikaanse dollar. Met andere woorden, toen de VS het wilden, kon de dollar niet printen, en als het wilde printen, moest het het bijbehorende goud in de kluis stoppen. Dit is solide geld omdat het is geïndexeerd op goud. De Amerikaanse president Nixon verwijderde de dollar echter uit dit op goud gebaseerde systeem omdat het moeite had de oorlog in Vietnam in 1971 te financieren. Hij had dus het recht om onbeperkt geld te drukken. Iedereen kent de fundamentele waarheid van de economie en inflatie treedt op als centrale banken gratis geld uitgeven. Als de inflatie stijgt, stijgt de rente, als de rente stijgt, stijgen de financieringskosten van staten. Na een punt zal die staat het hoofdgeld, zelfs de rente, niet kunnen betalen en zal zinken. Het zinken van het Byzantijnse en Romeinse rijk was dezelfde reden, ze drukten geld om hun oorlog te financieren, en op een gegeven moment 'stortte' hun geld in en verdwenen hun rijken uit de geschiedenis.

Spanje, het machtigste rijk vóór het Britse rijk, heeft nu geen geld; ze gebruiken euro. Ten slotte had Engeland meer geld nodig om het 'zonloze koninkrijk' te blijven.Als het ervoor koos geld te drukken in plaats van het te produceren en te verdienen, wordt het onverwoestbare, onsterfelijke pond nu niet gelezen. Hier zal de Amerikaanse dollar op een dag ineenstorten, maar als je ernaar kijkt, heeft deze een langere periode, niet misschien in 2021, misschien 10 jaar, misschien 20 jaar. Nu zullen we de redenen hiervoor hieronder uitleggen.

Astroloog Nilay Dinç
Astroloog Nilay Dinç
  • Banken over de hele wereld communiceren met elkaar via het SWIFT-systeem, dus u moet geld verzenden via een bij SWIFT aangesloten bank om EFT te kunnen doen. Raad eens wie SWIFT bezit? Precies, de VS ... Als je $ 5.000 vanuit Istanbul naar je neef in Australië wilt sturen, gaat dit geld eerst naar de Amerikaanse Centrale Bank en krijgt dan de goedkeuring van daaruit, en komt dan aan in Australië. Laten we zeggen dat de dollar in 2021 is ingestort, is er nu een alternatief voor SWIFT? Nee… Hoe zullen degenen die deze dollar willen laten instorten (China, Illuminati, enz ..) dan hun geld overmaken? Stopt de wereldhandel plotseling omdat ze stijlvol is? Denk er op deze manier over, technisch gezien, als de VS dat willen, het China van de ene op de andere dag uit het SWIFT-systeem kan halen. In de ochtend van die nacht kan China geen 1 lira meenemen naar het buitenland. Als de VS dit doet, zou het zichzelf dan ook geen pijn doen? Gets. Dit is wat we je willen vertellen, je kunt de dollar op zo'n avond (lees 2021) niet laten instorten. Als de ruggengraat van het wereldwijde financiële systeem plotseling (dollar) breekt (voordat het alternatief uitkomt), zal iedereen zinken. Dit alternatief komt pas in 2021, of zelfs voor een lange tijd, uit.
  • Onderstaande tabel geeft de ontwikkeling weer van de door het IMF aangehouden valuta's in centrale banken van alle landen sinds 1965. Vanaf 2019 is 61% van het geld van alle landen in centrale banken in dollars. Dit cijfer was 50% ​​84 jaar geleden. De belangrijkste output van de euro is 1 januari 1999 (zeg 2000). In de afgelopen 20 jaar is het slechts met 2% gestegen tot 20,5%. Dus hoe is de Chinese munteenheid Yuan, die iedereen ziet als een rivaal voor de VS, de dollar? Slechts 2% van de wereld. Dus wat is de mate van onwetendheid om te zeggen dat de dollar volgend jaar in 2021 zal instorten? Denk er eens over na, 61% van de wereldreserves zullen dalen en de dollar zal ineenstorten na 7-8 maanden, en dan zullen niet de landen die zoveel dollars aanhouden bij de centrale banken tegelijk instorten ... Is er iets vreemds aan deze business? 😊

USD

USD

  • Velen weten het niet, maar de twee landen die Amerika het meest verschuldigd is in de wereld zijn Japan ($ 1.12 biljoen) en China ($ 1.11 biljoen). Dus hoe is deze schuld ontstaan? Aangezien de inkomsten uit de Chinese en Japanse export veel hoger zijn dan die van hun import, gaan ze, in plaats van al dit overtollige geld inactief te houden, naar de centrale banken en kopen ze de door de Amerikaanse schatkist gedrukte obligaties (staatsschuldpapieren). Met andere woorden, ze gaan naar de dollars die ze verdienen door producten aan de VS te verkopen en ze zijn verplicht om weer aan de VS te lenen. Waarom, omdat er geen ander betrouwbaar en relatief interessant land is om naartoe te gaan.
  • Er is $ 3.2 biljoen in de centrale bank van China. Dus wil China dat de VS (dollar), waarmee het zo verbonden is, instort? Wil een land dat zijn beste klant vrijwel onmiddellijk (in 2021) instort? Als dat zo is, stort hij (China) nog erger in.
  • Dollar betekent kapitalistische markteconomie. Om de dollar te laten instorten, moet dit kapitalistische systeem eerst instorten. Loopt het vast? Loopt vast. Wat is er niet verdwenen? Zoals onze astrologen zeiden, stort dit systeem, dat enorm is en geen alternatief heeft, in 2021 in, na 7-8 maanden?
  • Als een valuta instort, gaat de eerste euro weg, dan stort de dollar in. Dus als deze astroloogvrienden in 2021 geld willen storten, denk ik dat ze aan wat euro's moeten gaan werken. Kijk wie de meeste sociaal-economische problemen heeft, de Europese Unie, die twintig jaar lang geen fatsoenlijke "unie" heeft kunnen zijn, en dat alle landen behalve Duitsland hebben gehuild (de economieën van Italië, Spanje zijn de afgelopen 20-2 jaar ellendig geweest) of Amerika, de grootmacht, de eigenaar van de kapitalistische economie. Doe je? Over macht gesproken, ik zou u eraan willen herinneren dat zelfs Europa geen leger heeft en dat zelfs het leger van Duitsland in slechte staat verkeert als gevolg van lage begrotingstoewijzingen. Het is een VS die jaarlijks 3 miljard dollar aan zijn leger toewijst. Het goede ding is dat deze 700 miljard dollar niet uit de broekzak van de VS komt, maar dit geld van zijn centrale bank afdrukt.
  • De onderstaande tabel is een index die de waarde van de dollar laat zien. Met zijn eenvoudige uitdrukking was het in 2014 zijn normale waarde (100), slechts 6 jaar later, het heeft het niveau van 30 bereikt met een waarde van 130% vandaag, en zoals je kunt zien, piekte dit cijfer in maart 2020, waar het Corona-virus, dat de wereldeconomie bijna instortte, een hoogtepunt bereikte. De waarde van de dollar. Laten we dezelfde vraag stellen aan onze astroloogvrienden die achter de beoordeling aan zitten; Waarom renden de landen naar de veiligste havendollar, als investeerders met geld, terwijl de wereldeconomie door Corona brak? Hoe kan een munt, die in maart 2020 zijn historische hoogtepunt bereikte, slechts een jaar later zonder opgaaf van redenen in 1 instorten? Kijk nog eens naar de grafiek en merk op hoe de dollar in waarde daalde tijdens de wereldwijde crisis die uitbrak in 2021, zes jaar na zijn eerdere historische piek. De eerste was zes jaar na de top, de waarde daalde en de tweede was een ineenstorting van slechts 2002 punten onder de normale waarde, waarbij IJsland failliet was.
Vrede
Vrede

Vanuit een astrologisch perspectief, terwijl Uranus in Stier is, zullen er bewegingen zijn die tot 2026 veranderingen op de geldmarkten zullen veroorzaken, maar dit zal niet gebeuren met de ineenstorting van de Amerikaanse dollar. Het Waterman-tijdperk dat we zullen betreden, zal nieuwe valuta's ondersteunen, met name digitale en cryptocurrencies, maar dit is geen transformatie op korte termijn. We hebben het over een verandering die 20 jaar langzaam zal veranderen en afwisselend zal functioneren.

Samenvattend in een korte, enkele zin, zal de 2021 dollar niet instorten of zelfs nieuwe historische records breken en nieuwe toppen proberen.

https://www.astrolognilaydinc.com/post/2021-de-dolar-%C3%A7%C3%B6kecek-mi-abd-batacak-m%C4%B1

Je bent geliefd!

Astroloog Nilay Dinç


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties