Ministerie van Onderwijs zal 6 arbeidscontractanten aanwerven

het ministerie van Nationaal Onderwijs neemt gecontracteerd personeel in dienst
het ministerie van Nationaal Onderwijs neemt gecontracteerd personeel in dienst

Overeenkomstig het achtste artikel van de "Regeling inzake beginselen en procedures voor de tewerkstelling van gecontracteerd IT-personeel in grootschalige rekeneenheden van openbare instellingen en organisaties", gepubliceerd in het staatsblad van 31.12.2008 en genummerd 27097 voor werk onder het bevel van het ministerie van Nationaal Onderwijs; Zeventig procent van de KPSSP8-score behaald in het Public Personnel Selection Exam gehouden in 2018 en 2019 (de KPSS-score van de kandidaat die geen KPSS-score heeft of geen document indient, wordt beschouwd als 3 (zeventig)) en 70 procent van de score die is geaccepteerd door de Higher Education Council (30) Volgens de volgorde die moet worden gemaakt op basis van het totaal aan meel (de score in vreemde talen van degenen die geen YDS indienen of een gelijkwaardige score wordt berekend als 0 (nul)), zal ons ministerie tussen 5 - 11 - 12 augustus 13 een van de kandidaten zijn met 2020 (vijf) keer de gecontracteerde positie van IT-personeel. 6 (zes) gecontracteerd informaticapersoneel wordt aangeworven in overeenstemming met de succesvolgorde die zal optreden als gevolg van het mondelinge examen tussen de studenten. Gids voor het examen www.meb.gov.tr.http://personel.meb.gov.tr zal worden gepubliceerd op.


Voor details van advertentie KLIK HIER


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen