Antilichaamtests zullen worden uitgevoerd in 13 provincies ... Hier zijn de provincies waar antilichaamtests zullen worden uitgevoerd!

Antilichaamtesten worden uitgevoerd in de provincie, de provincies waar antilichaamtesten worden uitgevoerd
Antilichaamtesten worden uitgevoerd in de provincie, de provincies waar antilichaamtesten worden uitgevoerd

Minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank merkte op dat er testlaboratoria zijn opgezet om de industrie in Kocaeli en Ankara te bedienen, en zei: “We starten antilichaamtesten in de industrie. In 13 provincies; Antilichaamtesten zullen worden uitgevoerd in Istanbul, Ankara, Izmir, Kocaeli, Konya, Tekirdag, Adana, Sakarya, Gaziantep, Manisa, Eskisehir, Bursa en Kayseri. ” zei.


Minister Varank woonde de vergadering van de Kocaeli Chamber of Industry Assembly bij via een videoconferentiemethode. Varank zei dat de wereld een moeilijke test doormaakte als gevolg van de Covid-19-epidemie (nieuw type coronavirus), en zei in zijn toespraak:

PERMANENTE HERSTEL: Nu we een nieuwe norm ingaan, hebben we een permanent en gestaag herstel in de echte sector nodig. We volgen de voortgang in de branche op de voet en volgen regelmatig de leidende productie-indicatoren. April was niet alleen voor Turkije, het was een heel moeilijke periode voor de hele wereld. Landen bijna volledig gesloten, handel stopgezet, vraag afgenomen.

REVIVAL SPEED WAS: Daarom viel de daling van de industriële productie binnen onze verwachtingen. Sinds mei begon de economie de onderste richtingaanwijzers te geven. Het herstel in de reële sector is in juni versneld.

ELEKTRICITEITSVERBRUIK: Ik wil zeer up-to-date statistieken delen met betrekking tot het tonen van het herstelpercentage van de economie. In de eerste twee weken van deze maand is het elektriciteitsverbruik in de industrie al hoger dan april en mei. In de eerste helft van juni is het elektriciteitsverbruik in OIZ's met 31 procent gestegen ten opzichte van mei.

Een adembenemende nieuwe economie: Toonaangevende industrieën zoals de auto-industrie, textiel en meubelen herleven. Het vertrouwen in de economie neemt toe. In de eerste 5 maanden van dit jaar stonden 5 bedrijven geregistreerd in het bedrijfsregister. Met andere woorden, 547 bedrijven zijn in de eerste vijf maanden van dit jaar als nieuwe spelers in de reële sector gekomen, wat een nieuwe adem in de economie heeft gebracht.

520 NIEUWE FABRIEKEN ZIJN GEPRODUCEERD: Alleen in onze georganiseerde industriële zones zijn in de eerste 5 maanden 520 nieuwe fabrieken in productie genomen. Ondanks de pandemische omstandigheden is de investeringsvraag sterker dan vorig jaar.

67 MILJARD LIRALE STIMULENTEN: In de periode januari-mei hebben we een investeringsbonus afgegeven van 67 miljard lira. Wanneer deze investeringen worden gerealiseerd, zullen er nieuwe banen worden gecreëerd voor 110 duizend burgers. Ons belangrijkste doel is om deze trend in een continue structuur te plaatsen.

STERKE GROEI: Hoewel het afhangt van het verloop van de epidemie in de wereld; We verwachten dat het economische herstel in ons land verder zal versnellen en de laatste twee kwartalen van het jaar sterke groeicijfers zal bereiken. Natuurlijk zijn er in deze periode concrete stappen die we hebben genomen om een ​​tweede golf van epidemieën te voorkomen en de werkzekerheid in de echte sector te maximaliseren.

ANTIBODE TESTS: Samen met ons ministerie van Volksgezondheid hebben we testlaboratoria opgericht in Kocaeli en Ankara om de industrie te bedienen. We hebben regelmatig PCR-tests gedaan. Nu beginnen we met de antilichaamtesten in de industrie. Antilichaamtesten zullen worden uitgevoerd in 13 provincies (in Istanbul, Ankara, Izmir, Kocaeli, Konya, Tekirdag, Adana, Sakarya, Gaziantep, Manisa, Eskisehir, Bursa en Kayseri).

COVID-19 MAATREGELEN: Tests zijn gisteren in Konya en Bursa begonnen. Laat me je het goede nieuws geven. Antilichaam, dwz immuuntests, begint vandaag in Kocaeli. Natuurlijk een ander probleem dat net zo belangrijk is als deze tests; maatregelen die u zult nemen op uw werkplek.

HET HART VAN DE INDUSTRIE: Het klopt in het hart van de industrie in Kocaeli, Turkije. Met de kracht die je krijgt van 14 georganiseerde industriële zones, 2 vrije zones, 4 technoparken en de informaticavallei, speel je een cruciale rol in de ontwikkeling van het land.

WERKGELEGENHEID VOOR 3 DUIZEND 500 PERSONEN: Sinds het begin van het jaar hebben we een incentivecertificaat afgegeven voor 3 en een half miljard lira vaste investering in Kocaeli. Met de afronding van deze investeringen worden nieuwe bedrijfsdeuren geopend voor 3 burgers.

16 MILJOEN LIRA PROJECT: We zullen het Applied Advanced Engineering Center of Excellence in IMES OSB opzetten met de steun van ons ontwikkelingsbureau. 16 miljoen lira van dit 10 miljoen lira project wordt gefinancierd door ons agentschap. Ik ben van plan in augustus naar Kocaeli te komen om de basis van het project te leggen. Met de realisatie van dit centrum; Jaarlijks zullen tweeduizend mensen worden opgeleid om de geschoolde beroepsbevolking op te leiden die de industrie nodig heeft. De innovatieve productontwikkelingscapaciteit van bedrijven zal worden vergroot en er zal consultancyondersteuning worden geboden aan bedrijven op het gebied van gestroomlijnde productie en efficiëntie.

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen