Het directoraat-generaal Bosbouw zal 390 tijdelijke arbeidskrachten aanwerven

algemene directie van het bos zal tijdelijke werknemers aanstellen
algemene directie van het bos zal tijdelijke werknemers aanstellen

Directie-generaal Bosbouw (OGM) aangesloten bij het Ministerie van Land- en Bosbouw ontvangt 5 uitzendkrachten gedurende 29 maanden en 390 dagen in de provinciale organisatie. De in dienst te nemen arbeiders zullen werken onder de regionale directies van Adana, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, Isparta, Istanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Mersin en Muğla.


In overeenstemming met de bepalingen van de verordening betreffende de procedures en beginselen die moeten worden toegepast op werknemers in dienst van openbare instellingen en organisaties, in de provinciale organisatie gedurende 5 maanden en 29 dagen om bossen te beschermen en te beschermen, smokkel, rehabilitatie, bosbranden te bestrijden en bosschade effectief en efficiënt te minimaliseren. zal lopen voor de aankoop van 390 tijdelijke werknemers Turkije Business Association (TEO) zal worden uitgevoerd.

Vereisten en andere informatie die bij kandidaten moet worden gezocht, worden gedurende 15 dagen tussen 19-06 en 2020/5 in de vacatures van İŞKUR gepost. Kandidaten met de voorwaarden vermeld in de aankondiging zullen hun sollicitatie tijdens de aankondiging indienen bij İŞKUR.

Vier (vier) keer het aantal posities wordt uitgenodigd voor de mondelinge en toegepaste examens in de provincies vermeld in de aankondiging van de baan. Deze kandidaten worden bepaald op basis van het resultaat van de trekking die voor een notaris zal worden getrokken. De locatie en datum van de kavel worden gespecificeerd in de İŞKUR Open Job Announcement en worden ook aangekondigd op de website van de relevante regionale directie van de bosbouw.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties