Konya Metropolitan Municipality koopt 126 brandweerlieden

konya buyuksehir gemeente zal brandweerlieden maken
konya buyuksehir gemeente zal brandweerlieden maken

Staat op het punt om te gaan werken in het kader van Konya Metropolitan Municipality, onderworpen aan de ambtenarenwet nr. 657; Volgens de bepalingen van de verordening gemeentelijke brandweer zullen 126 ambtenaren worden aangeworven door middel van openstaande benoemingen op de vacante posities, op voorwaarde dat de titel, klasse, rang, nummer, kwalificaties, KPSS-type, KPSS-basisscore en andere voorwaarden hieronder zijn.

TOEPASSING PLAATS, DATUM, WERKWIJZE EN DUUR


Kandidaten, om het mondelinge en toegepaste examen af ​​te leggen; Tussen 20/07 / 2020-29 / 07/2020, http://www.konya.bel.tr Konya Metropolitan Municipality Human Resources and Education Department, Konevi Mahallesi, Millet Caddesi Konya Metropolitan Municipality Extra Service Building No: 14 Meram / KONYA om onder toezicht van een arts hoogte- en gewichtsmetingen uit te voeren samen met het aanvraagformulier en de hierboven vermelde documenten door elektronisch in te vullen via het adres. Zij vervolledigen het sollicitatieproces door zich tijdens werkuren persoonlijk op het adres aan te melden.

Aanvragen die per post of e-mail worden gedaan, of met ontbrekende informatie en documenten, of zelfs als hun kwalificaties niet geschikt zijn, worden niet beoordeeld door onze gemeente.

Voor details van advertentie KLIK HIER


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen