Wat is HES-code? Hoe Hayat Eve Sığar (HEPP) -code te krijgen?

wat is hes code leven hoe krijg ik thuis account hoe krijg ik hes code
wat is hes code leven hoe krijg ik thuis account hoe krijg ik hes code

Turkije bereidt zich voor op leven met het coronavirus. Over de hele wereld blijft het worstelen met de gevolgen van het coronavirus dat in Turkije voortduurt. Minister van Volksgezondheid Fahrettin Koca kondigde aan dat de toepassing van de Hayat Eve Sığar (HES) -code is begonnen voor degenen die willen reizen met voertuigen voor openbaar vervoer zoals vliegtuigen, treinen en bussen in het kader van de uitbraakmaatregelen van het coronavirus (Covid-19). In deze context gingen burgers op zoek naar het antwoord op de vraag 'Wat is HEPP?' 'Hoe HEPP-code te krijgen'. Hier zijn alle curiosa over de HES-code ...


Minister van Volksgezondheid, Koca, die stelt dat de reizen nu met HES-code kunnen worden gedaan, zal worden toegestaan ​​om passagiers voor binnenlandse vluchten en de HES-codecontrole bij hogesnelheidstreinreizen te accepteren, met een speciale functie die naar de mobiele applicatie "Hayat Eve Sığar" zal komen. De risicostatus van alle passagiers op de vlucht wordt 24 uur voor de binnenlandse vlucht via de HEPP-code opgevraagd. ” Minister Koca zei: “Individuen kunnen met deze Hayat Eve Sığar-applicatie aantonen dat ze geen risico lopen, niet ziek zijn of contact hebben. We gaan eerst oefenen in het intercity vervoer. Je kunt per vliegtuig en trein reizen met de code die je via de mobiele applicatie ontvangt. ” zei.

Wat is HES-code?

HES-code is een code die wordt geproduceerd met een functie die naar de mobiele applicatie "Hayat Eve Sığar" komt. Op basis van deze code wordt een prioritaire screening gemaakt en wordt besloten of de passagier wordt geaccepteerd of niet. Met deze code kunnen vliegtuig- en treinreizen worden gemaakt.

Minister Fahrettin Koca; De toevoeging van de HEPP-code, die individueel zal worden geproduceerd, is verplicht vanaf 18 mei 2020. Voor het opvragen van de HES-code worden het passagiers-ID-nummer (TCKN, paspoort etc.), contactgegevens (zowel telefoon- als e-mailvelden) en geboortedatum correct en volledig ingevuld als verplichte velden.

Hoe HES-code te krijgen?

Na te hebben uitgelegd dat HES-code en vliegtuig- en treinreizen kunnen worden gemaakt, begon men zich af te vragen hoe de HES-code te krijgen. De HEPP-code kan worden verkregen door het gedeelte 'HEPP-codebewerkingen' in te voeren via de Hayat Eve Sığar-applicatie.

HEPP-code kan ook worden verkregen via SMS-methode. Om HEPP-code met een sms-bericht te krijgen, schrijft u HEPP en laat u een spatie ertussen; Het TC-identiteitsnummer, de laatste 4 cijfers van het TC-identiteitsserienummer en de deelperiode (in dagen) worden geschreven en als SMS naar 2023 verzonden.

Zijn code

De codetoepassing is gestart bij het reizen per trein en bus

HES Code Vragen en antwoorden

Ik ben jonger dan 18, hoe kan ik de HES-code krijgen? Passagiers onder de 18 jaar kunnen hun HES-code op 2 manieren verkrijgen. Schrijf HES en laat respectievelijk een spatie tussen hen; TR-identiteitsnummer, de laatste 4 cijfers van het TC-identiteitsserienummer en de deelperiode worden geschreven en als sms naar 2023 verzonden. Voor details Klik hier ...Als u een sms naar het verkorte nummer 2023 stuurt door een spatie tussen de twee te laten, kunt u uw HES-code krijgen door HES IDENTITY NO TEMPORARYBELGENOSON4HANE VALIDITY TIME (DAG) te typen. Voor details Klik hier ...De HES-code is zo ontworpen dat alle passagiers veilig kunnen reizen. Het gebruik van dit systeem, dat geldig zal zijn in het vliegtuig, de trein, het openbaar stadsvervoer en de bus, is verplicht voor volwassen en minderjarige passagiers, terwijl het openbaar vervoer in de stad en binnenlands reizen en inchecken verplicht zijn voor volwassen en minderjarige passagiers. Voor details Klik hier ...Om de HES-code via sms te ontvangen, is het voldoende om HES te schrijven en de volgende informatie van uw echtgenoot of kinderen in te voeren met een spatie ertussen: TR ID-nummer, laatste 4 cijfers van TC ID-serienummer en deelperiode (in aantal dagen) zullen worden geschreven en sms wordt naar 2023 verzonden. kan worden gegooid. Voor details Klik hier ...De HES-code kan voor een bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd geldig zijn. Uw HES-code moet nog minimaal 7 dagen geldig zijn vanaf de laatste einddatum van de reis. Voor details Klik hier ...Schrijf HES en laat respectievelijk een spatie tussen hen; U kunt de HES-code voor buitenlanders krijgen door het nationaliteits (IRN) paspoortnummer, de geboortedatum (in jaren) achternaam en als laatste het aantal dagen te schrijven en een sms te sturen naar 2023. Voor details Klik hier ...Om de HES-code per sms te ontvangen, typt u HES en laat u een spatie tussen, respectievelijk worden de laatste 4 cijfers van het Turkse ID-serienummer en de deelperiode (in dagen) geschreven en als sms naar 2023 verzonden. Voor details Klik hier ...HES-code kan nu worden verkregen via E-government, waar we veel officiële transacties hebben uitgevoerd zonder naar openbare instellingen te gaan. Allereerst loggen gebruikers van e-Government die hun HES-code willen krijgen in op het systeem met hun TR-ID en wachtwoord. Vervolgens kunnen burgers die "HES Code Inquiry" in het zoekvak rechtsboven schrijven, een code creëren op het scherm dat in deze sectie verschijnt en deze in elke instelling gebruiken. Voor details Klik hier ...gebruikers die inloggen op het berichtgedeelte van de telefoon die HES schreef, laat ruimte tussen hen in het ID-nummer, de Republiek Turkije schreef naar de laatste 4 cijfers van het serienummer in de ID en code sharing tijd, 2023 tekstberichten (sms) U kunt de code krijgen door te verzenden. SMS te sturen naar 2323: HEPP 30000000001 1234 90  Voor meer informatie Klik hier ...Gebruikers die codes op hun telefoon willen krijgen, moeten de applicatie eerst downloaden van de mobiele markten op hun telefoon. Burgers die de applicatie op hun telefoon installeren, kunnen de code aanmaken door het gedeelte "HES-codetransacties" in te voeren nadat ze het registratieproces hebben voltooid en op de knop "HES-code genereren" te klikken. Gebruikers kunnen hun CODE-gebruiksperioden bepalen. Voor details Klik hier ...HEPP-code Reisvergunningsdocument vervangt niet! U moet zowel HES-codes als reisvergunningsdocumenten kopen. TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...TCDD Taşımacılık A.Ş heeft een video gedeeld over het verkrijgen van kaartjes voor hogesnelheidstreinen (YHT) met de code die is verkregen van de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. In de video wordt de burgers die een "Travel Permit Certificate" hebben ook verteld hoe ze kaartjes kunnen krijgen met de code die ze hebben ontvangen via de Hayat Eve Sığar (HEPP) -applicatie. Voor video- en fotovertelling Klik hier...Laad meer

sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties