De Turkse strategie voor directe buitenlandse investeringen wordt voorbereid

De strategie voor directe buitenlandse investeringen bereidt turkiyenin voor
De strategie voor directe buitenlandse investeringen bereidt turkiyenin voor

Minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank, de president kondigde aan dat ze zullen delen met de Turkse strategie voor directe investeringen in buitenlandse investeringen die binnenkort zal worden afgerond. Varank: "We willen snel vooruitgang boeken met een resultaat- en impactgerichte strategie." gebruikte de uitdrukking.


Varank verklaarde dat Covid-19-tests in georganiseerde industriële zones in Ankara en Kocaeli worden voortgezet en zei: "We willen dit systeem in alle grote industriële steden en OIZ's in gebruik nemen." zei.

International Investors Association (YASED) United Webinars die deelnamen aan de videoconferentie met de minister Varank, wezen erop dat het Covidien-19-proces een succesvolle test van Turkije was.

WE PRODUCEREN RECORDTIJD

Varank legde uit dat de Turkse industrie heeft laten zien dat ze haar productiecapaciteit kan behouden en zich snel kan aanpassen aan veranderingen, en zei: “We hadden geen enkel tekort aan voedsel, van voedsel tot medische apparatuur. Dankzij ons sterke R & D-ecosysteem konden we in een recordtijd de meest kritische behoefte van deze periode produceren, zoals het beademingsapparaat voor intensieve zorgen. ” hij sprak.

KANSEN IN DE PRODUCTIE GEVEL

Varank wees op de stijging van het consumentenvertrouwen deze maand en stelde dat de binnenlandse vraag weer opleeft. Varank zei dat ze het belangrijk vinden om de pols van de sector te behouden en zei: 'Het productiefront in mijn recente vergaderingen; Hij begon te praten over investeringen, export en kansen voor ons land. We zullen onze industrie beter bestand maken tegen alle soorten schokken. ” zei.

GEEN PLAATS VOOR BEGELEIDING

Varank waarschuwde dat het absoluut noodzakelijk is om de maatregelen op het maximale niveau na te leven om een ​​nieuwe golf bij de uitbraak niet tegen te gaan: “Er is geen ruimte voor zelfgenoegzaamheid. Echter; Het is noodzakelijk om rekening te houden met de veranderende mondiale balansen en op de beste manier voor te bereiden op het nieuwe normaal. Je belangrijkste prioriteit moet zijn om de gezondheid van je werknemers te waarborgen. ” gevonden in de beschrijving.

LEIDENDE STAP

Varank, dat de maatregelen richtlijnen opstelden voor maatregelen die moesten worden genomen in de industriële installaties van de TSE, herinnerde eraan: "Hier is Turkije, kwam niet voor in dit deel van de wereld dan de norm, gooide een pioniersstap. Kom als YASED-leden en ontvang uw veilige productiedocumenten. ook uw belangrijkste centrum, geef de boodschap dat u de productie van veilig en gecertificeerd in Turkije hebt gemaakt. U heeft deze standaard zelfs namens ons op wereldwijde markten gepromoot. ' zei.

TEST VOOR ELKE WERKNEMER

Herinnerend dat ze begonnen zijn met de Covid-19-tests in OIZ's, zei Varank: 'Deze tests worden willekeurig uitgevoerd, dat wil zeggen iedereen die in deze regio's werkt, ongeacht ziekteklachten. De tests worden voortgezet in Ankara en Kocaeli. We komen ongeveer 3 positieve gevallen per duizend tegen. We willen dit systeem implementeren in alle grote industriële steden en OIZ's. ” gebruikte uitdrukkingen.

GELEGENHEIDSVENSTER

Varank sprak tot de YASED-leden en zei: Jij, als ambassadeurs van Investeringen, moet het imago van Turkije op de beste manier weergeven. In de nieuwe periode kunnen we een van de weinige regionale aanbod- en innovatiecentra ter wereld zijn. We hebben een kansvenster dat moet worden geëvalueerd. Alleen op deze manier; we kunnen de prestaties die we de afgelopen jaren bij de instroom van investeringen hebben waargenomen, omkeren. Terwijl kant-en-klare internationale bedrijven op zoek zijn naar nieuwe centra voor hen, laten we de voors en tegens van ons land bespreken met onze gesprekspartners.

Varank legde uit dat de strategie voor directe buitenlandse investeringen in de nabije toekomst zal worden gedeeld met het presidentiële investeringsbureau en voegde eraan toe: “We stonden met name op de agenda bij de voorbereiding van het programma voor nieuwe economie. Onze juistheid is onthuld. De timing was eigenlijk heel nauwkeurig om de geest van het nieuwe tijdperk te vangen. Met een resultaat- en impactgerichte strategie willen we snel gaan. ” zei.

Verklaarend dat YASED-president Ayşem Sargın, de International Investors Association, het klimaat dat investeerders vertrouwen schenkt om investeringen te vergroten en een groter aandeel van wereldwijde toeleveringsketens te krijgen na het uitbreken van het nieuwe type coronavirus, vandaag meer prioriteit heeft gekregen, en de investeringsstrategie en investeringscriteria van Turkije vinden wij belangrijk werk. " zei.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen