Oriëntatietraining in de verboden dagen op de tramlijn Opera Kumlubel

oriëntatietraining op tramlijn opera kumlubel tijdens bandagen
oriëntatietraining op tramlijn opera kumlubel tijdens bandagen

De gemeente Büyükşehir, die een grote investering in stedelijk vervoer heeft gedaan, heeft de 75e Yıl-wijk bereikt via het stadsziekenhuis en Kumlubel via de Opera, en is begonnen met proefvaarten op de lijn Opera-Kumlubel. Bovendien geven alle vatman tijdens de avondklok oriëntatietrainingen op nieuwe lijnen.


Na de proefperiode tussen het Şehir-ziekenhuis, 75. Yıl Mahallesi, Opera, Yıldız en Otogar-Opera, begonnen proefritten op de Opera-Kumlubel-lijn. De functionarissen stelden dat de proefritten belangrijk zijn om de tekortkomingen in de nieuwe lijnen op te heffen en verklaarden dat op de dagen met de avondklok alle veteranen een oriëntatietraining kregen op de lijnen waar de proefrit werd uitgevoerd.

ESTRAM-functionarissen maakten van de crisis een kans en verklaarden dat de schoonmaakwerkzaamheden op verboden dagen doorgaan bij haltes en trams en waarschuwden de burgers om het openbaar vervoer te gebruiken, tenzij dat nodig is.

JavaScript is vereist voor deze diashow.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen