Minister Karaismailoğlu onderzoekt op de bouwplaats rond de ringweg Amasya

minister onderzoekt op karamasmailoglu amasya cevre weg
minister onderzoekt op karamasmailoglu amasya cevre weg

Minister Karaismailoğlu onderzocht de site van het Amasya Ring Road Project, die in totaal 920 miljoen lira kost en die binnenkort zal worden geopend, en ontving informatie van de autoriteiten.


Ter gelegenheid van het feest van arbeiders en ingenieurs die hun werk voortzetten, zei Karaismailoğlu in een verklaring aan journalisten dat de aanleg van de ringweg waar Amasya al jaren op wacht, zijn laatste fase heeft bereikt.

Karaismailoğlu legde uit dat de mooie werken van het project zijn begonnen en zei: 'Hopelijk hebben we in de zomerperiode, voordat het feest komt, een schone 11 kilometer lange ringweg geactiveerd. Het is een zeer comfortabele weg van hoge kwaliteit geworden. Hopelijk zal het een manier zijn om het verkeer van de stad in Amasya te verlichten en de levenskwaliteit te verhogen. ” hij sprak.

"We zijn trots op onze mooie diensten"

overal in Turkije in de lucht, een koortsachtig werk aan wegen en spoorwegen, blijven ze Karaismailoğlu beschrijven, zei:

'We hebben al onze voorzorgsmaatregelen genomen in het coronavirusproces en onze sites gereviseerd. We hebben allerlei maatregelen genomen, sociale afstand, desinfectie. Onze vrienden werken hard. Misschien konden ze hun families niet bezoeken op het feest, misschien ontvingen ze hun gebeden via de telefoon, maar nadat deze wegen voorbij zijn, zal onze natie hun deel van de gebeden krijgen nadat ze deze wegen hebben gebruikt. Ze zijn behulpzaam bij nuttige diensten, we danken ze allemaal. Omdat we zulke goede diensten leveren, zijn we trots. Onder leiding van onze president werken we hard aan het servicepunt in ons hele land. Ik hoop dat iedereen een fijne vakantie heeft om elkaar te ontmoeten op een mooiere vakantie. ”

Karaismailoğlu vergezelde Amasya-gouverneur Osman Varol, AK-partijafgevaardigden van Amasya Mustafa Levent Karahocagil en Hasan Çilez bij hun onderzoeken.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen