Ministerie van Nationaal Onderwijs zal 19910 gecontracteerde leraren werven

Gecontracteerde leraren van het Ministerie van Nationaal Onderwijs
Gecontracteerde leraren van het Ministerie van Nationaal Onderwijs

Het ministerie van Nationaal Onderwijs heeft verklaard dat 19990 te werven leraren zullen worden aangesteld als gecontracteerde leraren binnen het ministerie om in verschillende branches en provincies te gaan werken.


Wet nr. 657 inzake ambtenaren, wetsdecreet nr. 652, Beginselen inzake de tewerkstelling van gecontracteerd personeel, Algemene regels voor examens voor nieuwe benoemingen, Regeling inzake de tewerkstelling van gecontracteerde leraren, Onderwijs- en opleidingsafdeling van het Ministerie van Nationaal Onderwijs. Het bestuursbesluit nr. 20.02.2014 van 9 en de bijlage over de leesbeginselen zijn opgesteld in overeenstemming met de bepalingen in het schema. De bepalingen van de relevante wetgeving gelden voor de zaken die niet in de aankondiging zijn vermeld.

Vereiste kwalificaties voor kandidaat-docenten

1. Om te voldoen aan de algemene voorwaarden vermeld in artikel 657 van de Ambtenarenwet nr. 48,

2. Turks staatsburger zijn (Turkse staatsburgers hoeven voor de Turkse Republiek Noord-Cyprus geen Turks staatsburger te zijn).

3. Om in aanmerking te komen voor het te benoemen gebied overeenkomstig Besluit nr. 20.02.2014 van de Raad van 9 van de Raad van Onderwijs en de Raad van Onderwijs over de bepaling van degenen die worden aangewezen als leraar,

4. Met succes een van de lerarenopleiding secundair onderwijs of pedagogische vorming / pedagogische vorming onderwijsprogramma met succes hebben afgerond, met uitzondering van degenen die zijn afgestudeerd aan programma's voor hoger onderwijs die de bron van onderwijs vormen, zal niet worden toegewezen aan de velden die niet aan de behoefte voldoen,

5. De gelijkwaardigheid van instellingen voor hoger onderwijs en / of pedagogische vormingsdocumenten van afgestudeerden van instellingen voor hoger onderwijs in het buitenland door het directoraat van de Raad voor hoger onderwijs aan de instellingen voor hoger onderwijs of programma's in het land,

6. Om 2018 of meer te hebben gescoord in termen van de scoretypes (KPSSP2019 en KPSSP10- KPSSP121) voor het gebied dat moet worden toegewezen in het examen voor de selectie van het openbaar personeel dat wordt gehouden in 120 of 50,

7. niet zijn veroordeeld tot ontslag uit overheidsdienst of onderwijzend beroep,

8. Benoemd tot contractdocent op grond van artikel 657 / B van wet nr. 4; Tijdens het werken als contractdocent met degenen wiens benoemingen zijn geannuleerd, in termen van degenen wiens contracten zijn beëindigd, om een ​​wachttijd van één jaar te hebben voltooid vanaf de laatste dag van de aanvraagdatum,

9. Om te werken als contractdocent binnen de reikwijdte van artikel 657 / B van de Wet nr. 4 bij ons Ministerie of een openbare instelling en organisatie, zal naar de voorwaarden worden gezocht.

Aanvraagformulier voor docentenwerving en datum

  • Datum van ontvangst van pre-aanvraag en voorkeuren voor mondeling examencentrum 1 - 12 juni 2020
  • Aankondigingsdatum van de examencentra voor kandidaten voor het afleggen van mondelinge examens op 22 juni 2020
  • Mondelinge examens worden gehouden van 6 - 25 juli 2020
  • Aankondigingsdatum van de mondelinge examenresultaten 28 juli 2020
  • Datum van ontvangst van benoemingsvoorkeuren 31 augustus 2020 - 4 september 2020
  • Aankondiging Resultaten Aankondiging 8 september 2020

Voor details van advertentie KLIK HIERWees de eerste om te reageren

Beoordelingen