Robothelpers komen naar Mehmetçi!

mehmetcige robot helpers komen eraan
mehmetcige robot helpers komen eraan

Het Middle Class 2nd Level Unmanned Land Vehicle Project Contract is ondertekend tussen het voorzitterschap van het Defensie-industriepresidium (SSB) en ASELSAN.


President van de presidentiële defensie-industrie. Dr. İsmail Demir: “Robothelpers komen naar Mehmetçi! Na de prototypes van lichte en middelgrote onbemande grondvoertuigen van de 1e klasse, hebben we een contract getekend met Aselsan voor de middenklasse van de 2e klasse. Met het project waar Katmerciler ook een platformfabrikant zal zijn, worden bewapende onbemande grondvoertuigen aan KKK geleverd.

project; Het omvat de ontwikkeling en massaproductie van onbemande grondvoertuigen met ontdekking, bewaking, doeldetectie, wapensystemen en andere systemen die nodig zijn, afstandsbediening, autonoom gebruik en superieure mobiliteit. ”

De plaats van Unmanned Systems op het gebied van defensie en veiligheid neemt met de dag toe. Vooral in asymmetrische oorlogsomstandigheden zijn onbemande systemen die op het land, de zee of in de lucht kunnen opereren en zelf beslissen, nodig om snel en efficiënt activiteiten uit te voeren zoals verkenning, bewaking, inlichtingen, defensie, logistieke ondersteuning en dergelijke.

ASELSAN zal op grote schaal worden gebruikt op de slagvelden van de toekomst;

  • Het kan op afstand worden bediend,
  • Zelf beslissen en implementeren,
  • Het kan onder alle omstandigheden werken en heeft verschillende afmetingen.

Blijft werken aan de ontwikkeling en productie van onbemande systemen.

In lijn met dit doel zijn conceptplatforms ontwikkeld om kennis en ervaring op te doen over autonomie, bewapening van onbemande systemen, coördinatie van meerdere onbemande systemen en hun integratie in commando- en controlesystemen, die kritische bouwstenen vormen op dit gebied. ASELSAN introduceerde zijn eerste onbemande grondvoertuig, İZCİ, en GEZGİN op de IDEF 14 International Defense Fair die 2007 jaar geleden werd gehouden. ASELSAN heeft zijn technologische infrastructuur op het gebied van onbemande systemen door de jaren heen geperfectioneerd en partnerschappen ontwikkeld met binnenlandse / buitenlandse platformfabrikanten.

ASELSAN heeft nationale en hoogtechnologische soortgelijke producten gebracht om te voldoen aan de behoeften van TSK op het gebied van onbemande systemen. In de inventaris van onze Security Forces werken ASELSAN-producten onbemande lucht-, zee- en landvoertuigen (Bomb Destruction Robots) al vele jaren.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen