Kovid-19-proces en na de defensie-industrie in de wereld en Turkije

Kovid en na een proces in Turkije en de wereld in de defensie-industrie
Kovid en na een proces in Turkije en de wereld in de defensie-industrie

President van de presidentiële defensie-industrie. Dr. Ismail Demir, STM Defense Technologies Engineering en Trade AŞ-denktank georganiseerd door de STM Think Tech-videoconferenties, "Kovid-19-proces en na de defensie-industrie in de wereld en Turkije", namen deel aan het panel.


Voorzitter Prof. Dr. İsmail Demir zei dat de wereld een buitengewoon proces heeft doorgemaakt als gevolg van de epidemie, dat de economieën van het land door deze situatie zijn getroffen en dat de productietechnologieën zijn vertraagd, maar vanwege de strategische projecten in de defensie-industrie zijn bepaalde maatregelen genomen en wordt het werk voortgezet. Daarnaast zijn de bedrijven die actief zijn op het gebied van defensie-industrie, verklaarde dat tentoongesteld goede voorbeelden over hoe je meerdere technologieën te gebruiken in deze periode Aselsan verwijst naar studies uitgevoerd in privé.

De president benadrukte dat Prof. Dr. Hij legde uit dat de activiteiten op het gebied van gezondheid, zoals de productie van ijzer, maskers, diagnosekits en desinfectiemiddelen, zijn versneld.

Onderstrepend dat de projecten aan de hand, zei hij: “Er kan een vertraging in het bereiken van bepaalde mijlpalen zijn, maar we verwachten niet dat dit tot uitdrukking komen in het einde van het jaar de omzet targets voor een groot deel. Misschien is het bedrijf in procenten klein. We zullen geen omzetmoeilijkheden hebben. Dit proces zal een positieve bijdrage leveren aan de positie van Turkije en hij gaf het het imago van het land op de lange termijn, we verwachten de positieve invloed van de export. "

Voorzitter Prof. Dr. Ismail Demir, kan Turkije enige alternatief fabrikant niet zo bezig met de defensie-industrie trok de aandacht op andere gebieden, gebruikte de volgende zinnen:

“Hier, technologische competentie, gebied effectiviteit van producten, marketing vermogen en de perceptie management zijn alle parameters. In dit opzicht Turkije, meer begon op de wereldmarkt aan de andere kant te verschijnen als een speler naar de plaats van China te vullen. Nu bevinden we ons in de marktsector die zichzelf heeft bewezen als land, in die zin om veel van onze traditionele en klassieke exportlanden, waaronder China, te vervangen. "

De toename van de export in Turkije op het moment dat de president de hoop uitsprak dat de grafiek van een curve op veel Prof. Dr. Demir zei dat hij gelooft dat hij niet zo beschadigd zal worden door het epidemische proces van het land, maar als een land dat voorbereidingen heeft getroffen om stappen te ondernemen om in het proces te slagen.

"Er is geen annulering of uitstel van de projecten"

Voorzitter Prof. Dr. İsmail Demir verklaarde dat er geen annulering of uitstel is van gecontracteerde projecten, en dat prioritering van projecten in projecten kan zijn zoals het versnellen of vertragen van bepaalde producten, en dat ze waakzaam zijn over strategische producten.

Hij onderstreepte dat de veiligheid van het land een structuur met meerdere poten is en dat de wereld dit begrijpt met de epidemie.

F35-project

President Prof. Dr. İsmail Demir noemde in zijn toespraak ook het F35-project en zei dat er geen duidelijke gegevens zijn over wat er aan de Amerikaanse kant gebeurt.

Hij vestigt de aandacht op het feit dat Turkije een partner is van het project. "De eenzijdige stap gezet op het partnerschap heeft geen wettelijke basis, niet logisch. Gezien de hele partnerschapsstructuur en de partners is er geen basis om deze stap met de S400 te associëren. Het is geen been om beslissingen te nemen over het vliegtuig naar Turkije, maar het andere is een non-issue dat niets te maken heeft. Hoewel we het herhaaldelijk met onze gesprekspartners spraken en geen logisch antwoord kregen, werd het proces voortgezet. In dit proces werd naar eigen zeggen het project ten minste 500-600 miljoen dollar aan extra toekomstige kosten betoond. Nogmaals, volgens onze berekening, zien we dat er een toeslag van ten minste $ 8-10 per vliegtuig zal zijn.”

Voorzitter Prof. Dr. Ismail Demir, die vliegers over de F35 wees op zeer duidelijke berichten aan Turkije, zei dat Turkije zich bij dit proces aan zijn handtekening als trouwe partner zou houden. Turkije en zijn partners in het werkprogramma zullen worden stopgezet terwijl het proces van Turkije wordt gegeven op de datum dat het de houding aanneemt om uit te leggen dat het zijn verplichtingen zal nakomen op het reguliere ilerliyormuşça vond de volgende beoordeling:

“We zien hier vandaag het voordeel van. Maart 2020 was de deadline, de datum is verstreken en onze bedrijven gaan door met produceren. Eens de 'ik gooide, ik snijd het touw nu ik verwijder de Turkije' is niet zo eenvoudig. Ze namen ook deze beslissing, ondanks het feit dat Amerikaanse functionarissen in een breed scala aan omgevingen spraken over de bijdrage van de Turkse industrie aan dit partnerschap, met betrekking tot de prestaties, productiekwaliteit, kosten en levertijden van onze bedrijven. We zien dat het niet zo eenvoudig was om onze competente producenten te vinden in plaats van nieuwe. We zetten ons productiepartnerschap voort. Je hebt geprobeerd om ons te brengen, hebben we niet gaan om te rusten, want we zijn het stoppen van onze productie, zullen we niet gaan. Want als er een samenwerkingsovereenkomst is, als er een vertrek wordt gemaakt, zijn wij van mening dat de partners die erop uit zijn gegaan trouw moeten blijven. Dit is ons standpunt als natie en staat. Wij zijn van mening dat dit standpunt correct is. 'Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen